Ο εύκαμπτος σωλήνας που ξέσπασε στο Adaçay και στο Yeşilköy τις πρωινές ώρες προκάλεσε οικονομική ζημιά.

Ο εύκαμπτος σωλήνας που ξέσπασε στο Adaçay και στο Yeşilköy το πρωί προκάλεσε υλικές ζημιές

Ένας ανεμοστρόβιλος ξέσπασε στο Adaçay και το Yeşilköy, που συνδέονται με το Yenierenköy, λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπληξε τη χώρα σήμερα. Ο δήμαρχος Yenierenköy Emrah Yeşilırmak δήλωσε ότι σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα χωριά και ότι οι δημοτικές ομάδες πραγματοποίησαν τις απαραίτητες μελέτες εκτίμησης ζημιών.

Ο εύκαμπτος σωλήνας που ξέσπασε στο Adaçay και στο Yeşilköy το πρωί προκάλεσε υλικές ζημιές

Ο δήμαρχος Yenierenköy Emrah Yeşilırmak, ο οποίος έκανε δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της καταρρακτώδους βροχής που έπληξε τη χώρα σήμερα το πρωί, είπε: “Είναι βέβαιο ότι έχουμε διαταράξει την ισορροπία του κόσμου!” είπε.

Ο Yeşilırmak δήλωσε ότι σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα χωριά Adaçay και Yeşilköy στο Yenierenköy τις πρωινές ώρες σήμερα και είπε: «Για αυτόν τον λόγο, θα μεταφέρω τις ευχές μου στους πολίτες μας που υπέστησαν υλική ζημία».

Εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι οι δημοτικές ομάδες διεξάγουν τις απαραίτητες μελέτες εκτίμησης των ζημιών, ο Yeşilırmak είπε: «Θα θεραπεύσουμε τις πληγές των πολιτών μας που υπέστησαν ζημιές στις αρχές της εβδομάδας. Νιώστε καλά για όλους μας »

Άλλες ειδήσεις YENİERENKÖY

.Source