Ο ηγούμενος “ευλόγησε” τον ψεύτικο γιατρό. Τι κάνει … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ιδιωτικοί γιατροί, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του διαγνωστικού κέντρου, ορισμένα από τα μέλη του, ο επικεφαλής μιας ιδιωτικής κλινικής, ο ηγούμενος της Μονής Πηλίου, καθώς και ο πρώην υπουργός, κατηγορούνται για άμεση συνεργασία με τον Νίκο Κοντόστατη, έναν ψεύτικο γιατρό που συνελήφθη στις 16. Το “Protothema.gr” αποκαλύπτει σήμερα το κατηγορητήριο των 92 σελίδων, το οποίο ετοιμάστηκε για μια υπόθεση. Ο γιατρός μαϊμού απειλείται με τις πιο σοβαρές κατηγορίες για σειριακό φόνο, διακίνηση ναρκωτικών και ιατρική ανεντιμότητα. δράση և απάτη.

Ως αποτέλεσμα μιας επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σε μια από τις κλινικές της Αθήνας, ως κατηγορούμενος, ο κύριος κατηγορούμενος είπε σε ένα από τα θύματά του, που είχε πρόβλημα κινητικότητας, ότι θα περπατούσε ξανά. Η επέμβαση γίνεται συνήθως από επαγγελματίες γιατρούς. Ανάμεσά τους είναι ο πρώην υπουργός. Σε μια άλλη περίπτωση, μια 47χρονη γυναίκα υποσχέθηκε να θεραπεύσει εντελώς μια γυναίκα με καρκίνο του εντέρου εάν σταμάτησε τη χημειοθεραπεία της, ενώ ένα άλλο θύμα ισχυρίστηκε ότι θα μπορούσε να θεραπεύσει τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Όλα αυτά σε μια ειδική περιοχή του διαγνωστικού κέντρου στα βόρεια προάστια.

Συμμετοχή του πρώην υπουργού

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο πρώην υπουργός, βάσει του κατηγορητηρίου, φαίνεται να υποστήριξε և … βοήθησε τον ψεύτικο γιατρό, ο οποίος εισήχθη ως «εμπειρικός βοτανολόγος» “Είστε κατηγορούμενος ως ένοχος ότι, στο επόμενο μέρος և εκείνη τη στιγμή, ενεργώντας σκόπιμα intent με πρόθεση և εξαπάτηση, προσφέρατε αμέσως βοήθεια στον δράστη հիմնական κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης της κύριας πράξης, ιδίως υποστήριξη, διευκόλυνση և βοήθεια για τις αδικαιολόγητες πράξεις απάτης του κατηγορούμενου committed που διαπράττεται συνεχώς από αυτόν “Κατά τη διάρκεια αυτής της απόπειρας”, αναφέρει το κατηγορητήριο της υπόθεσης, το οποίο αποκαλύπτεται σήμερα από το “protothema.gr”.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος εργάστηκε ως γιατρός στην Κεντρική Κλινική στην Αθήνα, φέρεται να επιβεβαίωσε στο θύμα Νίκο Κοντοστάτη ότι τον γνώριζε և Μετά από πρόταση άλλου doctor 47 γιατρού, πήγε στο χειρουργείο με τέσσερις άλλους γιατρούς. Ο καταγγέλλων είχε προβλήματα κινητικότητας μετά το αλεξίπτωτο το 2014 στην πόλη Αρχάγγελος στην πολιτεία της Ρόδου. Όταν συνάντησε τον ψεύτικο γιατρό, του είπε ότι ήταν ορθοπεδικός χειρουργός, πολύ σεβαστός, ότι έκανε χειρουργικές επεμβάσεις στη Γαλλία και την Ελβετία για περισσότερα από 100.000 ευρώ. Της είπε ότι θα μπορούσε … να κάνει εξαιρέσεις գործ να λειτουργεί στην Αθήνα … με έκπτωση, χάρη στις … γνωστές του.

Στις 11 Αυγούστου 2018, ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι “έκανε τη χειρουργική επέμβαση του κατηγορούμενου ασθενούς, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από πρόταση του κατηγορούμενου Κοντοστάτη Νικολάου, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης ενός κλουβιού εμβολίου στη μέση του ασθενούς με κόστος 54.000 ευρώ.” Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το θύμα, η ειδική επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της «υποτιθέμενης πλήρους ανάρρωσης της υγείας բժշկական του ιατρικού σχεδίου που ανέφερε ο ηλικιωμένος ασθενής».

Μαζί με τον πρώην υπουργό, τρεις γιατροί, οι οποίοι κατηγορούνται επίσης, υποβλήθηκαν στην ίδια επέμβαση. Για έναν από αυτούς, τονίζεται ακόμη και ότι επέτρεψε στον κατηγορούμενο σας τον Κοντοστάτη Νικόλαο να επισκεφθεί τον κατηγορούμενο μετά την επέμβαση στο νοσοκομειακό δωμάτιο μέσα στην ίδια κλινική, για να ισχυριστεί ότι ο ίδιος, ως γιατρός, συμμετείχε στην υποτιθέμενη επιτυχημένη επιχείρηση, καθώς ήταν ψευδής. Ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του είχε ληφθεί μέσω βασανιστηρίων και ότι η ομολογία του είχε ληφθεί μέσω βασανιστηρίων.

Θεραπεία του καρκίνου – σκλήρυνση κατά πλάκας

Η περίπτωση μιας γυναίκας που πάσχει από καρκίνο του εντέρου είναι τυπική. Τον Ιανουάριο του 2019, συνάντησε τον “Νίκο Κοντό”, ο οποίος της είπε ότι “είναι γιατρός”, ότι μπορεί να παρέχει և εγγύηση και να της προσφέρει θεραπεία εάν “Θα σταματούσε τη θεραπεία που προσφέρθηκε μέχρι τότε, σύμφωνα με ιατρικά αρχεία, τα οποία αποτελούσαν χειρουργικές επεμβάσεις, χημειοθεραπεία και ούτω καθεξής.” Σε αυτήν την καταγγελία, τον πρόεδρο του συμβουλίου, κατηγορείται ότι παρέχει έναν ειδικό χώρο γραφείου για έναν 47χρονο άνδρα στο κτίριο του διαγνωστικού κέντρου όπου είχε πρόσβαση για να εκτελέσει ιατρικές διαδικασίες (να κλείσει ιατρικά ραντεβού με ασθενείς), που ήταν μέρος των ιατρικών υπηρεσιών παρόμοιου κατηγορούμενου. στο πλαίσιο της θεραπείας που αναφέρει. ” Ο ψεύτικος γιατρός φέρεται να είχε παρόμοιες συναντήσεις με μια άλλη γυναίκα που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Το ειδικό μέρος του κατηγορητηρίου, εκτός από τον πρόεδρο του διαγνωστικού κέντρου, περιλαμβάνει επίσης τον αντιπρόεδρο της εταιρείας και τον εκτελεστικό διευθυντή. Ένας άλλος γιατρός κατηγορείται ότι από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 2016, έδωσε στον Νικόλαο Κοντοστάτη το έδαφος των «ιδιωτικών κλινικών που υπηρέτησε στην Αθήνα» για να κάνει … ραντεβού του, για να επιτρέψει σε ορισμένα από τα θύματά του να στείλουν τα ιατρικά τους αρχεία. Για “περαιτέρω αξιολόγηση”. Είναι προφανές ότι ένα από τα θύματα εκείνη την εποχή ήταν ένας νεαρός που πάσχει από γλοιοβλάστωμα του εγκεφάλου, του οποίου οι γονείς, σύμφωνα με τον κύριο κατηγορούμενο, ήταν «παιδιατρικός χειρουργός-νευροχειρουργός-παιδιατρικός ογκολόγος, ιδιαίτερα εκπαιδευμένος և έμπειρος ερευνητής, ερευνητής με εξειδικευμένες γνώσεις և καινοτόμες, διεθνώς αναγνωρισμένες επιστημονικές μεθόδους. “Εγγυήθηκε τη θεραπεία αυτής της σοβαρής ασθένειας, χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους άγνωστες στους Έλληνες γιατρούς”

Ηγούμενος του Πηλίου

Ο ηγούμενος κατηγορείται επίσης ότι εμπλέκεται στην υπόθεση του ηγούμενου της Ιεράς Μονής της Μεγάλης Ταξιαρχίας Πηλίου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Νηλιά στο Πήλιο. Ο κατηγορούμενος φέρεται να παρέχει στον ψεύτικο γιατρό μια ειδική περιοχή μέσα στο μοναστήρι (!) Για να εξετάσει τους ασθενείς. Σε μία περίπτωση, οι ενάγοντες πλήρωσαν τον Κοντοστάτη 52620 ευρώ για να τους πείσουν να θεραπεύσουν την ανήλικη κόρη τους, η οποία έπασχε από πιλοκυτταρικό πολυμυξοειδές αστροκύτωμα. Σύμφωνα με τον ηγούμενο, ο γιατρός του μοναχού έδωσε εντολή σε πολλούς ασθενείς που επισκέφτηκαν το μοναστήρι από διάφορα μέρη της Ελλάδας να παράσχουν “σχέδια θεραπείας” μεθόδους, ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν, οι οποίες ήταν ιατρικές εργασίες Κοντοστάθης “στην ειδική περιοχή για την οποία κατηγορείται ο ηγούμενος.

Τι είπε ο δικηγόρος των θυμάτων;

“Οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν μέχρι στιγμής οδήγησαν τον αρμόδιο ανακριτή να καταθέσει νέες κατηγορίες εναντίον του ψεύτικου γιατρού για συνολικά 12 απάτες, 14 απόπειρες δολοφονιών και εγκληματικές απάτες άνω των 840.000,00 ευρώ. “Το νέο κατηγορητήριο περιλαμβάνει νέους ανθρώπους που λένε ότι είναι συνεργάτες ενός ψεύτικου γιατρού”, δήλωσε ο Στέλιος Σέρλας, ο δικηγόρος των θυμάτων του κατηγορουμένου, στο “ΤΕΜΑ”.

“Οι πελάτες μου, ιδιαίτερα οι συγγενείς ενός παιδιού παιδικής ηλικίας 35 ετών και ενός επιχειρηματία 46 ετών με καρκίνο του τριχωτού της κεφαλής που πέθανε από τις εγκληματικές δραστηριότητες του κατηγορουμένου, καθώς και τα άλλα τρία θύματα που τον κατηγορούν για πειραματισμό. Η δολοφονία, αλλά ο εξαπατημένος 28χρονος ανυπομονεί για την καταδίκη αυτού του άνδρα, επειδή ο ψυχικός πόνος, καθώς και η ηθική βλάβη, καθώς και η περιουσία που προκάλεσε, ήταν τεράστιες. “

Source