Ο Ηλίας το μετέτρεψε – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Ο Ηλίας Χαραλάμπους είναι αναμφίβολα ο αρχιτέκτονας της μεγάλης εθνικής επιτυχίας. Ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος ήταν σπουδαίος ποδοσφαιριστής, στέλνει ότι θα γίνει σπουδαίος προπονητής Το δείγμα μπορεί να είναι μικρό, αλλά με τη δουλειά του στο “Εθνικό” δείχνει ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να επιτύχει μεγάλη επιτυχία ως προπονητής.

Μεταρρύθμισε την εθνική ομάδα և, παρά τα πάντα, πήρε την ομάδα του από την καυτή ζώνη υποβιβασμού Ο προπονητής του “Εθνικού” κέρδισε τον σεβασμό και τις εντυπώσεις όχι μόνο του Ντασάκι, αλλά και των αντιπάλων του.

Ο Κύπριος προπονητής το πίστευε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ομάδα. Μεταβίβασε αμοιβαίο σεβασμό στην ομάδα. Εμπιστεύτηκε τους παίκτες και τους κέρδισε. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι «ενώνει» τις ντουλάπες. Όλα τα άλλα ήρθαν από μόνα τους.

Αθώωσε επίσης τον Πρόεδρο Kiki Filippo. Ο πρόεδρος λέει ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος με την επιλογή να τον εμπιστευτεί πριν από λίγους μήνες.

Προηγούμενο άρθρο:Στοιχηματίστε στο Megabet Plus για το Clasico, “Real” – “Barcelona” με αμέτρητες αποδόσεις և Εξαργύρωση
Επόμενο άρθρο:Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΚΙΑ 10/4/2021

Άβαταρ:

Source