Ο ημερήσιος κύκλος εργασιών της συμμορίας Gigolo είναι 1 εκατομμύριο λίρες!

Στο κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε για τη συμμορία gigolo 91 ατόμων με επικεφαλής τον μουσικό Çağatay Öztürk (44), προέκυψαν σημαντικές λεπτομέρειες για τους απατεώνες. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που υπέγραψε ο Cem Üstündağ, εισαγγελέας στο Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, ξεκίνησε έρευνα αφού ο Μεχμέτ Κ. (48), ο οποίος έχασε 120 χιλιάδες 660 λίρες στο δίκτυο, υπέβαλε αίτηση στην αστυνομία. Σύμφωνα με τη δήλωσή του, ο Μεχμέτ Κ. Μπήκε και βγήκε από ιστότοπους gigolo όπως «Dream Agency», «Çapkın Ajans», «Sky Agency», ενώ περιήγησε στο Διαδίκτυο τον Σεπτέμβριο του 2019. Ο Μεχμέτ Κ. Άφησε τα στοιχεία επικοινωνίας του σε κάθε ιστότοπο που επισκέφτηκε. Ο Μεχμέτ Κ., Ο οποίος άρχισε να εργάζεται καταβάλλοντας τέλη συνδρομής 400 λιρών, συνειδητοποίησε ότι εξαπατήθηκε μετά την κατάθεση 120 χιλιάδων 660 λιρών σε 10 ημέρες.

1-299.jpg

ΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ EMRULLAH ΠΟΥ Ακολούθησε: Μέχρι το πρωί …

Σύμφωνα με την κατάθεση του Emrullah Ö. (40), ο οποίος ζει στο Κοκαέλι, ήταν άνεργος όταν έχασε 11 χιλιάδες 600 λίρες από τη συμμορία gigolo. Ο Emrullah G. Έδωσε τις πληροφορίες του σε έναν ιστότοπο gigolo με τίτλο «Jider» στις 20-21 Φεβρουαρίου πέρυσι. Σύντομα, ο Emrullah,., Ο οποίος ζητήθηκε, πλήρωσε τέλος συνδρομής περίπου 1300 λιρών. Αργότερα, το πρακτορείο είπε στον Emrullah “« Το άτομο που θέλει να είναι μαζί σου είναι ο Tuğçe Hanım. Θα σε καλέσει σύντομα ». Το πρόσωπο που παρουσίασε τον εαυτό του ως Tueçe είπε στον Emrullah “.” Έχω επενδύσει 4.000 500 λίρες στο πρακτορείο για λογαριασμό σας. ” Ο Tuğçe κάλεσε τον Emrullah Once. Για άλλη μια φορά και είπε: «Θέλω να είμαι μαζί σας μέχρι το πρωί. “Έστειλα άλλα 10 χιλιάδες TL στο πρακτορείο.” Ο Emrullah Was κλήθηκε από το πρακτορείο και είπε: “Αν θέλετε να είστε μαζί με τον Tuğçe Hanım μέχρι το πρωί, θα πρέπει να επενδύσετε 2000 λίρες περισσότερο. Ένα άτομο που εισήγαγε τον εαυτό του ως “sanhsan Beyoğlu” από το δίκτυο, το οποίο έκανε το ψέμα ότι ο Οργανισμός Τραπεζών Κανονισμού και Εποπτείας (BRSA) κατάσχεσε τα χρήματα μερικές ώρες αργότερα, είπε στον Emrullah “.” 22.800 λίρες στάλθηκαν στον λογαριασμό του . Αυτό το πρακτορείο είναι εταιρεία gigolo. Η εργασία εδώ είναι έγκλημα. Κατάσχεσα τα χρήματα. Επενδύστε 6 χιλιάδες 800 λίρες περισσότερο. “Θα σας στείλω τα χρήματα”, είπε. Νομίζοντας ότι θα έρθουν χρήματα στον λογαριασμό του, Emrullah Ö. «Αλλά δεν υπήρξε βελτίωση. «Η κυρία δεν ήρθε τη νύχτα», είπε.

«Η ΦΩΝΗ ήταν πολύ ωραία»

Ο Ερντογάν Γ. (52), ο οποίος εργάστηκε ως πλοίαρχος κατασκευών στην Άγκυρα και εξαπατήθηκε για 5.000 400 λίρες, εξηγεί το στόχο του με τις λέξεις “Ήθελα να είμαι με χήρες και ελίτ γυναίκες για 5 χιλιάδες TL μετρητά το μήνα”. Η καστ εργαζόμενη Veysel S. (29) από την Konya είπε για τη γυναίκα που έψαχνε για συμμετοχή σε gigolo: “Έχω επενδύσει συνολικά 10 χιλιάδες λίρες.”

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 1 ΜΙΛΗ ΛΙΡΑ

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η συμμορία gigolo με επικεφαλής τον Çağatay Öztürk, ο οποίος φαινόταν φαινομενικά ασχολημένος με τη μουσική, δημιούργησε δόλια 10 τηλεφωνικά κέντρα σε Büyükçekmece, Beylikdüzü, Esenyurt και Avcılar. Μια πηγή κοντά στο θέμα λέει ότι ο ημερήσιος κύκλος εργασιών που λαμβάνεται μέσω 10 τηλεφωνικών κέντρων είναι 1 εκατομμύριο λίρες. Κάθε λεπτομέρεια, από τις ώρες εργασίας των μελών του δικτύου έως τις συνομιλίες τους με τα θύματά τους, είναι προκαθορισμένη. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν συλλέγονταν καθημερινά και μεταφέρθηκαν στους διαχειριστές συμμοριών. Οι κατηγορούμενοι κατηγορούνται για “ίδρυση οργανισμού για κέρδος”, ως μέλος του οργανισμού “και” ειδική απάτη “.

.Source