Ο Ηρακλής απαντά για τον πατέρα του. “Δεν το σκέφτομαι …” Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο νικητής του GNTM 3 Iraklis Chuzinov έδωσε μια πλήρη συνέντευξη στην Telerama, αναφέροντας τον πατέρα του σε όλα.

Το φιλόδοξο μοντέλο είχε προηγουμένως δηλώσει ότι δεν είχε καμία σχέση με τον πατέρα της, ότι θα ήθελε να “δει τι έχασε”, αναφερόμενος στη νίκη της.

Έχετε δηλώσει ότι κάποια στιγμή θέλετε να είστε γνωστοί έτσι ώστε ο πατέρας σας να μπορεί να σας δει και να καταλάβει τι έχει χάσει. Αυτή είναι η απαίτησή σας που θέλετε να ικανοποιήσετε.

Δεν νομιζω. Είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν θέλω να το σκεφτώ, δεν με νοιάζει.

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους. Τι θες το 2021;

Πρώτα απ ‘όλα, υγεία, υγεία. Είναι πολύ κλισέ, αλλά είναι τόσο ισχυρό. Και πολλή αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός χρωμάτων, φυλών ή προτιμήσεων. Αυτό θα λύσει πολλά προβλήματα.

Ο Ηρακλής, εκτός από τον πατέρα του, απάντησε επίσης για την προηγούμενη σχέση του

Ο Iraklis Chuzinov προσκλήθηκε στο σόου “uth smarts with Zina”, όπου αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου του από τη φίλη του.

Ο νικητής του GNTM 3 αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό του, αλλά και λεπτομερώς τους λόγους που ανάγκασαν το ζευγάρι να κάνει τους ξεχωριστούς τρόπους.

Αυτή είναι η αλήθεια για το διαχωρισμό του Ηρακλή από το GNTM 3.

“Γενικά, η σχέση μου με την Αγγελική ήταν πολύ καλή. Μέσα σε λίγους μήνες, ένιωσα ότι τον γνώριζα για πολύ καιρό. Ήταν απίστευτο και άνευ προηγουμένου για μένα. Ήταν μια τόσο έντονη εμπειρία στο παιχνίδι που με έκανε να πω ότι έπρεπε να προχωρήσω καθώς συνειδητοποίησα τις αξίες και τους στόχους μου. Είμαι πολύ γενναιόδωρος, և εάν έχω σχέση, δίνω στον εαυτό μου 100%.

Εάν είμαι στη δουλειά, θα δώσω το 100% στην εργασία. Δεν μπορώ να κάνω και τα δύο … Είναι δικό μου. Ξέρω ότι θα ήταν δίπλα μου για να με στηρίξει. Θα ένιωθα ότι έκανα λάθος για κάτι, δεν θα ήμουν δίπλα του όταν τον χρειαζόμουν. Ένιωσα ότι θα μπορούσα να τον ξεχάσω, ότι θα μπορούσε να παρεξηγήσει ορισμένα πράγματα. «Θα περιτριγυριστώ από έναν νέο κόσμο, πολλά κορίτσια, για να είμαι ειλικρινής», είπε ο Ηρακλής μετά από μια έντονη μάχη με τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Source