Ο Θεός είναι μέσα και έξω

πανό8

Ορχάν İSMAİLOĞLU

Στη χώρα μας, ένα μοντέλο εκείνης της περιόδου και συμμετείχε σε πολλές σειρές στην Τουρκία Cansu Çufal ήταν μια παράξενη απάντηση ερωτήσεις.

Εάν μπορούσατε να ζητήσετε συγνώμη μόνο, ποιος θα ρωτούσατε;

– Θεέ γιατί η συγκατάθεση και η καρδιά του είναι οι πιο σημαντικές

Διαφημίστε κάτι σε 20 δευτερόλεπτα

-Θα διαφημίζω το δικό μου instagram. Κάνει αθλήματα, κάνει αφέντη, μια καλλωπισμένη και κατάλληλη μητέρα με ένα πολύ χαριτωμένο μωρό και η γεύση της μόδας είναι πολύ καλή. Ακολουθήστε μια πλήρη επιρροή, υπάρχουν πολλά να μάθετε. Ή μείνετε πίσω στο χρόνο, η απόφαση είναι δική σας

Είναι ο Θεός μέσα ή έξω;

Ο Θεός είναι μέσα και έξω από εμάς. Έτσι, όταν γίνουμε εσωτερικοποιημένοι, μπορούμε να το φτάσουμε. Από μέσα προς τα έξω. Επειδή ανήκουμε σε αυτόν, αλλά δεν είμαστε πλήρως.

Το τραγούδι για σένα

– Τα δαχτυλίδια Ariana Grande-7 με ενθαρρύνουν πολύ. Το ήθελα και το κατάλαβα

Εάν είχατε το δικαίωμα να γράψετε μια επιστολή σε ποιον, τι θα γράφατε;

πανό134

– Αν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμπάθει με το γράμμα και ήξερα ξεκάθαρα ότι θα το έβλεπα για τελευταία φορά, θα έγραφα στην πρώην σύζυγό μου.

Θα έτρωγε ανθρώπινη σάρκα αν έπρεπε;

-Θα έπρεπε να μπερδευτώ, οπότε νομίζω ότι αναγκάστηκα να το κάνω. Γιατί για μένα, ό, τι συμβαίνει σε μας στη ζωή έχει ένα μήνυμα και μια διδασκαλία.

Πιστεύετε στους αγγέλους;

Ξέρω ότι υπάρχουν άγγελοι είμαι πιστός

Μπορείς να σκοτώσεις κάποιον;

Φυσικά, κατά τη διάρκεια του πολέμου ή αν υπάρχει κάτι που χρειάζομαι για να προστατεύσω την κόρη μου. Επειδή βλέπω τον θάνατο να φεύγει από αυτόν τον κόσμο, εάν είστε πολύ αμαρτωλό άτομο, θα πρέπει να φοβάστε τον θάνατο

Πού θα θέλατε να είστε;

Το όνειρό μου είναι να ζήσω στο Λος Άντζελες τους χειμώνες και στη Μύκονο τα καλοκαίρια. Εάν ο δημιουργός λάβει τη συγκατάθεσή του, θα είναι, εάν όχι, θα είναι ευγνώμων για όλα όσα έχει δώσει.

Τι δεν κάνεις στη ζωή;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν θα έκανα στη ζωή, αλλά δεν πρέπει να μιλάω μεγάλα. Λέω, “Ποτέ μην λέτε ποτέ” ειρωνικά.

Source