Ο θρύλος του κρίκετ Steyn Gun απολύθηκε για να κερδίσει με το Parimatch

LIMASSOL, Κύπρος, 13 Απριλίου 2021 / PRNewswire / – Η Parimatch, μια κορυφαία εταιρεία στοιχημάτων και ψυχαγωγίας, είναι υπερήφανη για να ανακοινώσει την κυκλοφορία της πρώτης συνεργασίας βίντεο του θρύλου του κρίκετ Dale Steyn με την εταιρεία. Ο κ. Steyn και η Parimatch υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας τον Μάρτιο για 18 μήνες στενής συνεργασίας ως πρεσβευτής εμπορικών σημάτων. Αυτό το βίντεο αντιπροσωπεύει την ισχυρή βούληση του Steyn να κερδίσει στην προώθηση της μάρκας Parimatch, προβάλλοντας το πνεύμα της εταιρείας στον ίδιο τομέα με τους Juventus, UFC, Conor McGregor, Mike Tyson και άλλους.

Στο πρώτο του βίντεο, ο κορυφαίος πρωταθλητής του κρίκετ Ντάλε Στάιν έδειξε την ενέργεια που συνοδεύει το σύνθημα Parimatch, «Fired Up to Win». Κατά τη διάρκεια μιας ημέρας γυρισμάτων, το «Steyn Gun» έδειξε την ταχύτητά του και ακαταμάχητη βούληση για νίκη μέσα από έξι ώρες ασταμάτητων γυρισμάτων. Το βίντεο, που παράγεται από τον Joshua Borill – γνωστό για τη δουλειά του με την Coca-Cola, τη Mercedes και τη Heineken – πήρε δύο ομάδες παραγωγής παρατηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές καραντίνας για να ολοκληρωθούν. Ο Dale, ένα αστέρι παγκόσμιας κλάσης, ακτινοβολήσε θετικά σε όλη την παραγωγή και συνεργάστηκε στενά με το πλήρωμα της ταινίας για να ανάψει τη φωτιά της ενθάρρυνσης για τους λάτρεις των σπορ σε όλο τον κόσμο. Ο γύρος τελείωσε τελικά τον μοναδικό τρόπο που μπορούσε να έχει, με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του κρίκετ ως το αστέρι: απόλυτο jaffa.

Ο Ivan Liashenko, CMO στο Parimatch, δήλωσε: “Δίνουμε μεγάλη προσοχή εκεί για να ενισχύσουμε τη μάρκα μας και να επενδύσουμε πολλούς πόρους προκειμένου να παρέχουμε εξαιρετικές γραμμές δράσης και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες αποδόσεις για τους λάτρεις του αθλητισμού, αλλά δεν είναι μόνο αυτό . Η συνεργασία με τον Dale, του οποίου το όνομα βρίσκεται ήδη στην αίθουσα της φήμης του κρίκετ, μας φέρνει απλά σε ένα νέο επίπεδο: εξελίσσεται από μια ισχυρή εταιρεία σε αξιόπιστη μάρκα, προκαλώντας το πάθος των θαυμαστών για το Steyn Gun. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια πιο συναισθηματική σύνδεση με θαυμαστές και ενθουσιώδεις, και να υποστηρίξουμε τον ενθουσιασμό του αθλητισμού αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την κοινωνική μας ευθύνη. “Σχετικά με το Parimatch Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και τον αθλητισμό για να προσφέρει απρόσκοπτη ψυχαγωγία που τροφοδοτείται από την καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, η Parimatch έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη και το CIS. Επίσης, η εκμετάλλευση συνεχίζει να εξερευνά νέες αγορές για είσοδο. Το Parimatch λειτουργεί με μια ψηφιακή πρώτη νοοτροπία και συνεχώς αναπτύσσει και βελτιώνει την ποιότητα της εμπειρίας των πελατών της, η οποία απολαμβάνεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικήτρια ομάδα πρεσβευτών μάρκας περιλαμβάνει τους Conor McGregor, Petr Yan και τις αδελφές Shevchenko. Το Parimatch είναι επίσης ο παγκόσμιος συνεργάτης στοιχημάτων της δημοφιλούς ομάδας esports Fnatic και ο τίτλος συνεργάτης του Virtus.pro και είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στοιχημάτων στην UFC στην περιοχή της CIS.

Βίντεο – https://youtu.be/_mDIoz2kVek Φωτογραφία – https://mma.prnewswire.com/media/1485814/Parimatch_Dale_Steyn_1.jpg Φωτογραφία – https://mma.prnewswire.com/media/1485815/Parimatch_Dale_Steyn_2.jpg PWR PWR

(Αυτή η ιστορία δεν έχει επεξεργαστεί από το προσωπικό του Devdiscourse και δημιουργείται αυτόματα από μια κοινοποιημένη ροή.)

.Source