Ο θρύλος του κρίκετ Steyn Gun απολύθηκε για να κερδίσει με το Parimatch

Στο πρώτο του βίντεο, το υψηλότερο αστέρι του κρίκετ Dale Steyn εμφανίστηκε η ενέργεια που συνοδεύει το σύνθημα Parimatch, “Fired Up to Win”.

Κατά τη διάρκεια μιας ημέρας γυρισμάτων, το “Steyn Gun” επέδειξε την ταχύτητά του και την ακαταμάχητη βούλησή του να κερδίσει μέσα από έξι ώρες ασταμάτητων γυρισμάτων. Το βίντεο, που παράγεται από Τζόσουα Μπορίλ – γνωστός για τη δουλειά του με τις Coca-Cola, Mercedes και Heineken – πήρε δύο ομάδες παραγωγής παρατηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές καραντίνας για να ολοκληρωθούν. Ο Dale, ένα αστέρι παγκόσμιας κλάσης, ακτινοβολήσε θετικά σε όλη την παραγωγή και συνεργάστηκε στενά με το πλήρωμα της ταινίας για να ανάψει τη φωτιά της ενθάρρυνσης για τους λάτρεις των σπορ σε όλο τον κόσμο. Ο γύρος τελείωσε τελικά τον μοναδικό τρόπο που μπορούσε να έχει, με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του κρίκετ ως το αστέρι: απόλυτο jaffa.

Ιβάν Λιάσενκο, CMO στο Parimatch, δήλωσε: “Δίνουμε μεγάλη προσοχή εκεί για να ενισχύσουμε την επωνυμία μας και να επενδύσουμε πολλούς πόρους προκειμένου να παρέχουμε εξαιρετικές γραμμές δράσης και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες αποδόσεις για τους λάτρεις του αθλητισμού, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Dale, του οποίου το όνομα βρίσκεται ήδη στην αίθουσα της φήμης του κρίκετ, μας φέρνει απλά σε ένα νέο επίπεδο: εξελίσσεται από μια ισχυρή εταιρεία σε αξιόπιστη μάρκα επικαλούμενος το πάθος των θαυμαστών για το Steyn Gun. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια πιο συναισθηματική σύνδεση με τους θαυμαστές και ενθουσιώδεις, και υποστηρίζουν τη συγκίνηση του αθλητισμού αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την κοινωνική μας ευθύνη. “

Σχετικά με το Parimatch

Το Parimatch συγχωνεύει την τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και τον αθλητισμό για να προσφέρει απρόσκοπτη ψυχαγωγία που τροφοδοτείται από την καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, η Parimatch έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων Ευρώπη και το CIS. Επίσης, η εκμετάλλευση συνεχίζει να εξερευνά νέες αγορές για είσοδο.

Το Parimatch λειτουργεί με μια ψηφιακή πρώτη νοοτροπία και συνεχώς αναπτύσσει και βελτιώνει την ποιότητα της εμπειρίας των πελατών της, η οποία απολαμβάνεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικητήρια ομάδα των πρεσβευτών μάρκας περιλαμβάνει Κόνορ ΜακΓρέγκορ, Petr Yan, και οι αδελφές του Σεβτσένκο. Το Parimatch είναι επίσης ο παγκόσμιος συνεργάτης στοιχημάτων της δημοφιλούς ομάδας esports Fnatic και ο τίτλος συνεργάτης του Virtus.pro και είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στοιχημάτων στην UFC στην περιοχή της CIS.

Βίντεο – https://youtu.be/_mDIoz2kVek
Φωτογραφία – https://mma.prnewswire.com/media/1485814/Parimatch_Dale_Steyn_1.jpg
Φωτογραφία – https://mma.prnewswire.com/media/1485815/Parimatch_Dale_Steyn_2.jpg

σχετικοί σύνδεσμοι

https://parimatch.tech

SOURCE Parimatch

.Source