Ο Ιρλανδός διεθνής Jack Byrne αποχωρεί από τον Shamrock Rovers

Ο μέσος πρόκειται να ανακοινώσει το νέο του κλαμπ σε λίγες μέρες.

Ο Jack Byrne ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Shamrock Rovers με μια εγκάρδια δήλωση που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

«Σήμερα, με τις βαρύτερες καρδιές, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι αποφάσισα να αφήσω τον Shamrock Rovers και τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει και το κάνω με ένα τεράστιο κομμάτι στο λαιμό μου», έγραψε αφού θυμάται για ο χρόνος του στο κλαμπ.

Δεν υπήρχε έλλειψη κερδοσκοπίας σχετικά με το πού βρίσκεται το μέλλον του Jack Byrne, αλλά οι Κύπριοι πρωταθλητές της πρώτης κατηγορίας APOEL φαίνονται οι πιο πιθανόι μνηστήρες ως έχουν.

Η κίνηση θα ήταν λογική, δεδομένου ότι ο πρώην διεθνής διευθυντής του Byrne, Mick McCarthy, είναι ο τρέχων διευθυντής του APOEL, μια θέση που κατείχε από τον Νοέμβριο του 2020. Η APOEL ανταγωνίζεται επίσης τακτικά σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό, δηλαδή το UEFA Europa League και το Champions League.

Ωστόσο, το APOEL έχει μια τρομερή σεζόν μέχρι στιγμής. Έχασαν τα 3 τελευταία παιχνίδια τους και βρίσκονται σήμερα 11ου στην Κυπριακή Πρώτη Διεύθυνση.

Ο Byrne εμφανίστηκε δύο φορές για την εθνική ομάδα της Ιρλανδίας υπό τον Mick McCarthy, κάνοντας το ντεμπούτο του εναντίον της Βουλγαρίας το 2019. Εντυπωσίασε επίσης σε μια εμφάνιση καμεό εναντίον της Νέας Ζηλανδίας μερικούς μήνες αργότερα.

Η Byrne έχει συνδεθεί με αρκετούς συλλόγους τους τελευταίους μήνες. Οι Μπόρνμουθ, Στόουκ και Κολοράντο Ράπιντς φέρεται να ενδιαφέρονται για τον μέσο κατά τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο, φαίνεται όλο και πιο πιθανό ότι ο Jack Byrne είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Κύπρο. Αρκετές αναφορές έχουν ήδη προτείνει ότι έχει συμφωνηθεί συμφωνία μεταξύ Byrne και APOEL.

Όλα θα αποκαλυφθούν σύντομα με τον Byrne να ανακοινώσει το νέο του κλαμπ τις επόμενες μέρες.

Το LiveScores είναι πλέον διαθέσιμο στο VRscores.com

Source