«Ο Ισλάμ dman Wilders θα μιλήσει, ο Noble θα σιγήσει Αυτός είναι ο ψηφιακός φασισμός »

AK Party Szcs merelik, “Το Πανεπιστήμιο Boazii είναι ένα πανεπιστήμιο που όλοι αγαπάμε, ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της Τουρκίας. Θα πρέπει να είναι η πιο σημαντική ευαισθησία όλων ότι είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε στη σωστή λειτουργία της εκπαίδευσης και της παραγωγής εκεί.” είπε.

Ο Elik πραγματοποίησε συναντήσεις Τύπου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος AK και τους υπουργούς του πρωθυπουργού και του γενικού υπουργού του κόμματος AK, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντάν, ενώ οι συναντήσεις της κεντρικής εκτελεστικής επιτροπής (MYK) ήταν σε εξέλιξη. Στη συνάντηση του FMC, δήλωσε ότι διεκπεραιώθηκε η διαδικασία και οι εξαγορές του Κογκρέσου και ότι έγιναν αξιολογήσεις σχετικά με την οικονομία, τις εξαγορές των εφήβων και τις επιχειρηματικές και εξωτερικές πολιτικές.

Ο Elik υπενθύμισε ότι οι μητέρες του Diyarbakr, οι οποίες έκριναν το HDP υπεύθυνο για τη συμπερίληψη των παιδιών τους, μπήκαν στην 526η ημέρα της διαμαρτυρίας διαμαρτυρίας που ξεκίνησε στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 και είπε:

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ευτυχία των παιδιών τους”

“Ο αριθμός των μητέρων που έκαναν αυτήν την ενέργεια για να επανενωθούν με τα παιδιά τους που υπέμειναν αυτή τη δράση, έχουν βρει περίπου 200 οικογένειες. Ομοίως, οι μητέρες στο Rnak έχουν δείξει τη συνείδησή τους σε αυτές τις ενέργειες για 22 εβδομάδες.”

Επισημαίνοντας την έντονη διαδοχή επιχειρήσεων χάλυβα, εργασίας και ασφάλειας, “η Τουρκία είναι η χώρα που αγωνίζεται με τον τρόμο με τον πιο βασικό τρόπο, χωρίς να κάνει καμία διάκριση μεταξύ τρομοκρατών. Δυστυχώς, οι ΠΜΔ εξακολουθούν να επιμένουν να κάνουν αυτή τη διάκριση και να την επιβάλουν δεξιά και αριστερά. Με τον ίδιο τρόπο που συνεχίσαμε αυτόν τον αγώνα, οι φρουροί ασφαλείας μας, οι οποίοι δεν αγνόησαν τη RIA, πραγματοποίησαν πολύ σημαντικές επιχειρήσεις. Εκτός από το PKK, υπήρχαν επίσης σημαντικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη RIA. ” χρησιμοποιημένες εκφράσεις.

Ο Elik, ο μελλοντικός υπουργός Sleyman Soylu και ο Υπουργός Εξωτερικών Baheli του MHP, σχετικά με τη λογοκρισία που εφάρμοσε το Twitter, δήλωσε:

“Όπως είπα και πριν, οι εταιρείες κοινωνικών μέσων έχουν εξελιχθεί ως ένα ελεύθερο κανάλι, αλλά τώρα, σύμφωνα με το μυαλό τους, ενεργούν σαν δημόσια αρχή με υποκειμενικές αποφάσεις χωρίς δικαστική απόφαση.
Για παράδειγμα, ας θέσουμε αυτήν την ερώτηση, όταν εγκρίνουμε επίσημα τους λογαριασμούς των διαχειριστών PKK / PYD, ενώ δίνουμε μπλε tk, τα στελέχη της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου στερούνται αυτού, σε ποια βάση το κάνετε αυτό;
Τώρα, ο τελευταίος λογαριασμός Twitter που περιγράφει τις ενέργειες των μητέρων Diyarbakr αποκλείστηκε. Ποιες είναι οι αρχές πίσω από την αυθαίρετη απόφαση εδώ; Εάν λέτε «δεν είναι αυθαίρετο εδώ», ποιες είναι οι αρχές πίσω από αυτό; Σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με κάτι. “

Ολλανδική πολιτική ευκαιρίας Ο μεγαλύτερος συγγραφέας μίσους του Geert Wilders και ο μεγαλύτερος υπεύθυνος χάραξης πολιτικής μίσους Σημειώνοντας ότι συνέβαινε, ο Elik συνέχισε:

“Δεν εμποδίζετε τους προφήτες μας, το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους να κάνουν τα tweet τους να κάθονται απευθείας στο κέντρο του νερού μίσους για τους μετανάστες; Γιατί δεν επιβάλλετε ένα δεύτερο μπλοκ σε αυτό; Ποια δικαστική απόφαση ή ποιες αρχές ενεργείτε σύμφωνα με Όλα αυτά; Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει ένας μηχανισμός ελευθερίας, αλλά τώρα αρχίζουν να στραφούν σε έναν μηχανισμό που πολεμούσε τις εθνικές διαθήκες που υπερβαίνει τις εθνικές διαθήκες, και που πολεμούσε με το νόμο, ο οποίος θα φέρει έναν ψηφιακό φασισμό και μια ψηφιακή δικτατορία. είναι η περιοχή στον κυβερνοχώρο που αντιμετωπίζει τώρα μια νέα πρόκληση, λαμβάνει μια νέα κρίση. “

Source