Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής Eran Jehavi προσγειώνεται σε αεροπλάνο πριν από τον αγώνα

Ο ισραηλινός ποδοσφαιρικός σταρ προσγειώθηκε λίγα λεπτά πριν από την πτήση προς την Κύπρο, αφού οι αρχές ανακοίνωσαν ότι αυτός και άλλος παίκτης δεν θα μπορούσαν να εισέλθουν στη χώρα λόγω μόλυνσης από κοροναϊό νωρίτερα αυτό το έτος. Μήνας:

Ο Eran Za έπρεπε να πετάξει στο PSV Eindhoven για τον αγώνα με την Ομόνοια την Πέμπτη το απόγευμα.

Σε επίσημη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, ο προπονητής του BSV Roger Schmidt είπε ότι λίγα λεπτά πριν από την αναχώρηση του συμπαίκτη του Za Zaha Jordan Ordan Dess έφυγε από το αεροπλάνο λόγω προηγούμενων λοιμώξεων.

Λάβετε δωρεάν την καθημερινή μας έκδοση μέσω email, οπότε μην χάσετε τις καλύτερες ειδήσεις Δωρεάν εγγραφή.

Αν και οι στρατιώτες είχαν αρνητικό τεστ πριν από την πτήση, οι Κύπριοι αξιωματούχοι επικοινώνησαν με την UEFA, λέγοντας ότι ζήτησαν να επιτρέψουν στους στρατιώτες να ανέβουν, για να απειλήσουν ολόκληρη την απομονωμένη ομάδα στην Κύπρο.

Αν είχαμε επιτρέψει στον Σαχάουι να πετάξει, όλοι θα ήταν απομονωμένοι στην Κύπρο για λίγες μέρες. “Δεν είναι δυνατό για εμάς, οπότε οι στρατιώτες έμειναν στο σπίτι”, είπε ο Σμιθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το PSV βρίσκεται σε συνομιλίες με την UEFA για να επιτρέψει στους δύο παίκτες να πιάσουν το αεροπλάνο πριν από τον αγώνα την Πέμπτη.

Ο διεθνής ηγέτης του Ισραήλ, Jae Ahwin, δήλωσε στις 17 Οκτωβρίου ότι είχε δοκιμαστεί θετικά για τον κοροναϊό.

“Αφού μπόρεσα να φύγω τον Ιανουάριο, είμαι τώρα υπέρ του κοροναϊού”, έγραψε στο Instagram.

Ο R & F υπέγραψε το PSV Eindhoven τον Σεπτέμβριο μετά από μια μακρά παραμονή στο Guangzhou, όπου σημείωσε ρεκόρ στην Κίνα.

Source