Ο ισχυρισμός ότι «ο M.Ç, ο οποίος δηλώθηκε ότι ληστεύτηκε με το να σταματήσει το όχημα που ανήκει στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, συνελήφθη»

Ο ισχυρισμός ότι «ο M.Ç, ο οποίος δηλώθηκε ότι ληστεύτηκε με το να σταματήσει το όχημα που ανήκει στη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, συνελήφθη»

Υποστηρίχθηκε ότι ο M.Ç, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για ληστεία του οχήματος που ανήκει στην KT Cooperative Central Bank, συνελήφθη στο Mersin για άλλο έγκλημα.

Ο ισχυρισμός ότι «ο M.Ç, ο οποίος δηλώθηκε ότι ληστεύτηκε σταματώντας το όχημα που ανήκει στην Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, συνελήφθη»

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Υποστηρίζεται ότι ο M.Ç, ο οποίος ήταν καταζητούμενος για ληστεία του οχήματος που ανήκει στην KT Cooperative Central Bank, συνελήφθη στο Mersin για άλλο έγκλημα.

Υποστηρίχθηκε ότι οι άνθρωποι που πιάστηκαν με την υποτιθέμενη μεταφορά καταστημάτων εκατομμυρίων δολαρίων χρησιμοποιώντας ακροβατικά ήταν φυγόδικος ύποπτος M.Ç και ο αδερφός του B.Ç.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στο Ensonhaber.com, άτομα που έλαβαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ατόμου που ζούσε στο εξωτερικό πιάστηκαν προσπαθώντας να παραδώσουν 2 καταστήματα 1 εκατομμυρίου λιρών στον αρχηγό της συμμορίας χρησιμοποιώντας stuntmen.

Δύο από τα 5 άτομα που συνελήφθησαν από την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν. Άτομα που συνέταξαν πλαστά έγγραφα και ανέλαβαν τα καταστήματα κάποιου άλλου στο Mersin πιάστηκαν με μια εκπληκτική επιχείρηση.

Η συμμορία, η οποία κατέσχεσε τα στοιχεία ταυτότητας ενός πολίτη που ζούσε στο εξωτερικό, έπειτα τακτοποίησε ένα πρόσωπο που μοιάζει με πολίτη και πούλησε τα καταστήματα στους δικούς του ανθρώπους με πλαστή ταυτότητα.

Αργότερα, συνελήφθησαν 3 από τους υπόπτους που είχαν μάχη για χρήματα. Μετά από αυτό το περιστατικό, οι ομάδες της Διεύθυνσης Υποκαταστήματος του Επαρχιακού Αστυνομικού Τμήματος Mersin κατά του λαθρεμπορίου και του οργανωμένου εγκλήματος (KOM), οι οποίες ακολούθησαν άλλα άτομα, τόσο σωματικά όσο και τεχνικά, διαπίστωσαν ότι τα άτομα είχαν ξεπεράσει 2 καταστήματα παράνομα.

Στη λεπτομερή εξέταση, διαπιστώθηκε ότι οι ύποπτοι κατέλαβαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός πολίτη που ζει στο εξωτερικό και στη συνέχεια πήραν καταστήματα αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών χρησιμοποιώντας καλλιτέχνες κόλπων.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source