Ο Ιωάννου «ψημένος» για τον Άρη

Ο Άρης είναι «κλειστός» σε δύο θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση. Και για ποιον παίκτη θα αποκτηθούν;

Όπως αναφέραμε για μέρες, οι κίτρινοι-μαύροι θέλουν να πάρουν έναν παίκτη στην κορυφή της επίθεσης – έναν αμυντικό, κυρίως στη θέση του αριστερού αμυντικού, αν και δεν θα τους εμποδίσει να παίξουν το μπλοκ.

Πολλές περιπτώσεις έχουν διερευνηθεί και μπορούν ακόμη να συζητηθούν. Ωστόσο, όπως αναφέραμε χθες για την αριστερή πλευρά της άμυνας, φαίνεται ότι οι Αρειανοί πέτυχαν τον στόχο τους. Και δεν είναι άλλος από τον εαυτό του Νικόλαος Ιωάννου Δάσος του Νότινγχαμ.

Ο 25χρονος Κύπριος έχει έρθει σε επαφή με, στην πραγματικότητα το πρόβλημα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Ιωάννου είναι πολύ θετικός για τη δυνατότητα μετάβασης στην Ελλάδα և Άρης, κάτι που, όπως λένε, πέρασε στους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, ο Χάντερσφιλντ (ο προπονητής του τον γνωρίζει από την Κύπρο) έδειξε επίσης ενδιαφέρον για τη δουλειά του, αλλά φαίνεται ότι αυτή η προοπτική δεν τον αφορά ιδιαίτερα.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι παραμένουν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση μεταφοράς. Δηλαδή, θα αγοραστεί με δάνειο έως την επιλογή αγοράς το καλοκαίρι ή ως ελεύθερος πράκτορας της αγγλικής ομάδας, διατηρώντας την επιλογή αγοράς; Φυσικά, αρκεί να μην πέσουν οι υπογραφές, οι υπόλοιπες περιπτώσεις της αριστερής πλάτης, που είναι “κατάλληλες”, παραμένουν ανοιχτές.

Πηγή: sfina.gr:

Ο Άρης είναι «κλειστός» σε δύο θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση. Και για ποιους παίκτες θα αποκτήσουν;

Όπως αναφέραμε για μέρες, οι κίτρινοι-μαύροι θέλουν να πάρουν έναν παίκτη στην κορυφή της επίθεσης – έναν αμυντικό, κυρίως στη θέση του αριστερού αμυντικού, αν και δεν θα τους εμποδίσει να παίξουν το μπλοκ.

Έχουν συζητηθεί πολλές περιπτώσεις և μπορούν να συζητηθούν. Ωστόσο, όπως αναφέραμε χθες για την αριστερή πλευρά της άμυνας, φαίνεται ότι οι Αρειανοί πέτυχαν τον στόχο τους. Και δεν είναι άλλος από τον εαυτό του Νικόλαος Ιωάννου Δάσος του Νότινγχαμ.

Ο 25χρονος Κύπριος έχει έρθει σε επαφή με, στην πραγματικότητα το πρόβλημα βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Ο Ιωάννου είναι πολύ θετικός για τη δυνατότητα μετάβασης στην Ελλάδα և Άρης, κάτι που, όπως λένε, πέρασε στους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, ο Χάντερσφιλντ (ο προπονητής του τον γνωρίζει από την Κύπρο) έδειξε επίσης ενδιαφέρον για το έργο του, αλλά φαίνεται ότι αυτή η προοπτική δεν τον αφορά ιδιαίτερα.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι παραμένουν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση μεταφοράς. Με άλλα λόγια, θα αγοραστεί με δάνειο μέχρι το καλοκαίρι, ή ως ελεύθερος πράκτορας της αγγλικής ομάδας, διατηρώντας την επιλογή αγοράς της; Φυσικά, αρκεί να μην πέσουν οι υπογραφές, οι υπόλοιπες περιπτώσεις με το «προσόντα» των αριστερών υπερασπιστών παραμένουν ανοιχτές.

Πηγή: sfina.gr:

Source