Ο κάτοικος του οικισμού απουσιάζει στο εξωτερικό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η αστυνομία της Λεμεσού ερευνά την υπόθεση ληστείας και εμπρησμού. Στόχος των εγκληματιών είναι το σπίτι προσφύγων στα Κάτω Πολεμίδια, ο κάτοικος του οποίου απουσιάζει στο εξωτερικό.

Η φωτιά ξέσπασε χθες στις 5.30 μ.μ. στο σπίτι των προσφύγων στο Μακάριο, Κάτω Πολεμίδια. Η πυρκαγιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η έρευνα της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της αστυνομίας, τα μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή, διαπίστωσε ότι ήταν πυρκαγιά, ότι η πυρκαγιά προηγήθηκε από κλοπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Έσπασαν σε ένα σπίτι στη Λεμεσό και το έκαψαν

Όπως αποδείχθηκε, ο 50χρονος ενοικιαστής του σπιτιού απουσιάζει στο εξωτερικό. Το σπίτι υπέστη σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά, το ποσό των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Δεν είναι ακόμη σαφές τι έκλεψαν οι εγκληματίες. Κάτι που αναμένεται να ανακαλυφθεί μετά την επιστροφή του μισθωτή στην Κύπρο.

Αυτή είναι η δεύτερη περίπτωση ληστείας σπιτιού που διερευνήθηκε από την αστυνομία της Λεμεσού. Πριν από λίγες μέρες, ένα σπίτι στην Επισκοπή, οι ιδιοκτήτες του οποίου ήταν πάλι στο εξωτερικό, έγινε στόχος κλοπής και εμπρησμού.

Πηγή: KYPE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source