Ο καθηγητής Lifeguard εξήγησε την τελευταία κατάσταση στο κινεζικό πείραμα εμβολίων: Μπορεί να βρει έναν μήνα

Ο Μουσταφά Κανκουρτάραν, Επικεφαλής του Τμήματος Γηριατρικής, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Hacettepe, δήλωσε ότι ο Κινέζος Sinovac ‘στέμμα’ εμβόλιο περίπου ένα μήνα για να φτάσει σε ένα ουσιαστικό επίπεδο στατιστικής δοκιμής που διεξήχθη στην Τουρκία, είπε ότι περισσότερα πρέπει να κλείσουν για λίγο.

Μεταξύ των ηλικιωμένων ‘στέμμα’ Υπενθυμίζοντας ότι τα ποσοστά θανάτου από άλλες ομάδες είναι υψηλότερα από τις άλλες ομάδες, ο Cankurtaran δήλωσε ότι μετά την έγκριση, η ομάδα και οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη άνω των 60 ετών πρέπει να εμβολιαστούν.

Δοκιμές προηγμένου σταδίου του εμβολίου CoronaVac, που ονομάζεται επίσης τρίτη φάση, που αναπτύχθηκε από την Sinovac, πραγματοποιούνται σε τρεις χώρες εκτός της Κίνας. Τουρκία, οι πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στη Βραζιλία και την Ινδονησία δόθηκαν από την Τουρκία την περασμένη εβδομάδα.

Τα 50 εκατομμύρια δόσεις των αποτελεσμάτων της δοκιμής εμβολίων στην Τουρκία έδωσαν εντολές που δεν έχουν εκδοθεί ακόμη από κινεζικές εταιρείες. Η δοκιμαστική εργασία συνεχίζεται και στις τρεις χώρες.

29 περιπτώσεις που παρατηρήθηκαν στην Τουρκία σε 1322 άτομα υπολογίστηκαν ότι ο ιός του εμβολίου ήταν αποτελεσματικός έναντι 91,25%, η Βραζιλία 50% έως 90% ανέφερε μόνο εμβόλιο που είναι αποτελεσματικό χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Ο αριθμός των περιπτώσεων δεν επιτεύχθηκε

Ο αριθμός των 40 περιπτώσεων που είναι γνωστό ότι δίνουν πιο σίγουρα αποτελέσματα είναι στατιστικά τα αποτελέσματα δεν είναι ακόμη στην Τουρκία για να καταγράψουν ενδιάμεσα αποτελέσματα δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη στη βιβλιογραφία.

Επιπλέον, για να δούμε την επίδραση του εμβολίου στον άνθρωπο, οι δοκιμές της τρίτης φάσης θα πρέπει να συνεχιστούν για μήνες μετά από 40 περιπτώσεις και θα πρέπει να παρακολουθούνται οι μεσοπρόθεσμες επιπτώσεις.

Το ασθενοφόρο, η έναρξη της δίκης στα μέσα Σεπτεμβρίου σε εθελοντές της Τουρκίας διαρκεί τρεις μήνες από την ανάκληση ότι έπιασε 29 άτομα ιού κορώνας, στατιστικά αναγκαίο για ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα της παραλαβής τουλάχιστον 40 θετικών περιπτώσεων, είπε ότι μπορεί να χρειαστεί έως και ένα μήνα.

Δηλώνοντας ότι η μέθοδος που ακολουθήθηκε στη δοκιμή ναυαγοσώστη βασίστηκε σε δείγμα 2 έως 1 εμβολίου / εικονικού φαρμάκου και όχι δείγματος 1 έως 1 εμβολίου / εικονικού φαρμάκου που ακολούθησαν οι Pfizer ή Moderna, καθυστέρησε να φτάσει στον απαιτούμενο αριθμό θετικών περιπτώσεων, είπε:

«Επειδή υπάρχουν λιγότερα άτομα στο σκέλος του εικονικού φαρμάκου, η δοκιμή προχωρά πιο αργά από τα εμβόλια του Pfizer ή του Moderna… Αυτό οδηγεί σε χαμηλότερο ποσοστό επίπτωσης στο σκέλος του εικονικού φαρμάκου, όπου ο αριθμός των περιπτώσεων θα πρέπει να είναι υψηλότερος… Εάν προχωρήσουμε με αυτόν τον ρυθμό, ένα στατιστικά σημαντικό αποτέλεσμα είναι ένας μήνας μπορεί να βρει. “

«Η αποτελεσματικότητά του μειώνεται στην ηλικία των 60 ετών»

coronavac ο ναυαγοσώστης που υποδεικνύει ότι, εντός της απενεργοποιημένης αποτελεσματικότητας του εμβολίου της ηλικιακής ομάδας 60 ετών σε μειωμένη ποσότητα, δοκιμές που έγιναν στην ηλικιακή ομάδα 18-59 στην Τουρκία, το εμβόλιο δεν θα έδινε λεπτομέρειες σχετικά με τις επιδράσεις της ηλικιακής ομάδας άνω των 60 ετών, αλλά τα εμβόλια δεν σημείωσαν απαραίτητα ότι είναι απαραίτητο.

Εννέα ημέρες στο ξέσπασμα στην Τουρκία έχουν πάνω από 250 άτομα την ημέρα παρακολουθώντας τον αριθμό των θανάτων στο υψηλότερο επίπεδο από την αρχή της επιδημίας.

Ο Lifeguard επεσήμανε ότι το υψηλό ποσοστό θανάτου στους ηλικιωμένους, από τον Ιανουάριο αυτής της ηλικιακής ομάδας θα αρχίσει να έρχεται στην Τουρκία Pfizer-biontech τύπου mRNA ή αναμένεται να φτάσει από τα Χριστούγεννα για να είναι το ανενεργό εμβόλιο Sinovac τύπου “Όποιο εμβόλιο έρχεται στη χώρα μας, θα πρέπει να χορηγείται αμέσως σε επαγγελματίες υγείας και ηλικιωμένους” είπε.

Επί του παρόντος, η Τουρκία δεν διεξάγει δοκιμές εμβολίων σε εθελοντές άνω των 60 ετών, ενώ στη Βραζιλία είναι γνωστή η μεγαλύτερη δοκιμή σε περισσότερα από 190 άτομα άνω των 65 ετών.

Η Βραζιλία αναμένεται να ανακοινώσει ενδιάμεσα αποτελέσματα έως τις 7 Ιανουαρίου και την Ινδονησία τον Ιανουάριο. Η Sinovac, από την άλλη πλευρά, αναμένεται να συγκεντρώσει τα αποτελέσματα από τρεις χώρες και να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των δοκιμών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου τον Ιανουάριο.

.Source