Ο καιρός επιδεινώνεται από αύριο. Βρέχει και χιονίζει στο μενού

Η υψηλή πίεση που καλύπτει την Ανατολική Μεσόγειο ηρεμεί, և η περιοχή αρχίζει να πέφτει υπό την επίδραση μιας ύφεσης στην ανώτερη ατμόσφαιρα, η οποία θα συνοδεύεται από βαρομετρικά συστήματα χαμηλής πίεσης στην επιφάνεια. Μετεωρολογικό μενού, βροχές, καταιγίδες և χιόνι. Λεπτομερής πρόβλεψη για το Σάββατο.

Αύριο είναι Τετάρτη Ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος στην αρχή, με πιθανότητα απομονωμένης βροχής στα βουνά στα δυτικά. Σταδιακά οι βροχές θα εξαπλωθούν σε άλλες περιοχές, θα υπάρξουν μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σε 20 βαθμούς στη στεριά, στις παράκτιες περιοχές και στα ψηλά βουνά – 12 βαθμούς.

Αύριο το βράδυ Ο καιρός θα είναι μερικώς νεφελώδης, κυρίως στα βροχερά βουνά. Θα χιονίσει στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Ο άνεμος θα είναι νοτιοδυτικός προς βορειοδυτικός, 4 έως 5 μποφόρ θα είναι ισχυρότερος από τον μέσο όρο, και η θάλασσα θα είναι ταραχώδης, και στα δυτικά, στα δυτικά, κυματιστή

Πέμπτη Ο καιρός θα είναι προσωρινά συννεφιασμένος, με βροχή, τοπικές καταιγίδες και χιονοπτώσεις στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία της σεζόν θα μειωθεί στο φυσιολογικό.

Παραγωγή: Ο καιρός θα είναι νεφελώδης στην αρχή, κυρίως με ψηλά σύννεφα, αλλά το απόγευμα θα είναι βροχερές καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ψηλά βουνά. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα της Πέμπτης.

Το Σάββατο Ο καιρός θα είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρός χωρίς να αποκλείεται τοπικά απομονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία αργότερα θα πέσει κάτω από το κανονικό για τη σεζόν.

Ζήστε μέσα από την εξέλιξη του καιρού.

Source