Ο Καναδός υπουργός που γράφει «παραμονή στο σπίτι» κάνει διακοπές στην Καραϊβική

πανό8

Ενώ ο πρωθυπουργός της καναδικής επαρχίας του Οντάριο, Ντουγκ Φορντ, κάλεσε το κοινό να παραμείνει στο σπίτι αυτές τις εβδομάδες όταν κορυφώθηκε το ξέσπασμα του Covid-19, αποδείχθηκε ότι δεν συμμορφώθηκε με τα μέτρα του υπουργού Οικονομικών Ροντ Φίλιπς και πήγε διακοπές στην Καραϊβική.

Τονίζοντας ότι ήταν πολύ απογοητευμένος, ο Φορντ είπε: «Εξέφρασα στον Υπουργό ότι η ταξιδιωτική απόφαση ήταν απολύτως απαράδεκτη και τον χρειαζόμουν εδώ».

πανό134

Ενώ ο Ροντ Φίλιπς έστειλε γραπτά μηνύματα και Tweeting σαν να ήταν στον Καναδά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν στην Αγία Πετρούπολη της Καραϊβικής από τις 18 Δεκεμβρίου. Αποδείχθηκε ότι ήταν στο νησί των Barts.

Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με τις διακοπές, ο Ροντ Φίλιπς ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας ότι οι διακοπές του στην Καραϊβική χρηματοδοτήθηκαν από προσωπικά κεφάλαια και ότι ήταν «πολύ λυπηρό» που έλαβε μια τέτοια απόφαση στη διαδικασία.

Δηλώνοντας ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει αμέσως στο Οντάριο, ο Φίλιπς δήλωσε ότι θα πάει σε καραντίνα 14 ημερών όταν επέστρεφε στη χώρα.


Ενημερώθηκε στις: 31 Δεκεμβρίου 2020, 16:40

Source