Ο Καραβίδας ανακοίνωσε εκδήλωση εκ των προτέρων. “Πάμε …” Δημοσιογράφος Κύπρος

Εξέγερση με ομάδες που συμφωνούν να συμμετέχουν 14 ομάδες στην πρώτη κατηγορία, Αφήνοντας 4-5 ομάδες που δεν συμφωνούν να παίξουν μόνες τους, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου.

Σε μια συνομιλία με το Super Sport FM, το ισχυρό άτομο της ομάδας Κατοκοπίας σχολίασε την κίνηση 12 μεγάλων ομάδων στην Ευρώπη να ιδρύσουν το Ευρωπαϊκό Σούπερ Λιγκ, τονίζοντας ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, ότι είναι μια επανάσταση του χρήματος.

«Προχωράμε προς το ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο, το ρομαντισμό εξαφανίζεται. Ο Εθνικός-Πάφος έπαιξε χθες, η Πάφος ήταν χωρίς Κύπριους, χάρη στους επενδυτές. Εάν άλλες ομάδες κάνουν το ίδιο, π.χ. Τι συμβαίνει μετά το Doxa; Πείτε ότι είμαι ρομαντική, αλλά αν μου το πείτε όλα αυτά, το όνειρο θα είναι μια ψευδαίσθηση για το Champions League. Σκεφτείτε μικρότερες ομάδες. Η ομάδα διευθύνεται από ξένους επενδυτές; Η ομοσπονδία είναι υπεύθυνη. Στο τέλος της σεζόν θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε 14 ομάδες. “Όπως οι ομάδες που ίδρυσαν το Ευρωπαϊκό Σούπερ Λιγκ, μπορούμε επίσης να κάνουμε μια εξέγερση για να επιτρέψουμε σε 4-5 ομάδες που δεν δέχονται τις 14 ομάδες να παίξουν μόνες τους.”

Τότε ο πρόεδρος της Ντόξας πρόσθεσε ότι “όλα πρέπει να γίνουν από την αρχή. Η ομάδα δεν μπορεί να πάρει δύο εκατομμύρια από την τηλεόραση και το Doxa – τίποτα. Το KOP πρέπει να τα δει όλα αυτά, είναι πολύ σημαντικό. Είναι έγκλημα have οι ομάδες πρέπει να ασφαλιστούν. Ορίστε κανόνες և έχετε ένα λευκό ρεκόρ για κάθε αρχηγό της ομάδας, παρακολουθήστε τηλεόραση և διάφορα άλλα πράγματα για το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία αν είναι 12 ή 14 ομάδες ή η Doxa εμπίπτει στη 2η κατηγορία. Πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο. “

Source