Ο καταλύτης εμβολιάζει την επόμενη μέρα

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι διακοπές πέφτουν αγορές. Μόνο στις ασιατικές αγορές υπάρχει μια σαφής τάση ανάπτυξης μετά την έγκριση των εμβολίων. Το Ελληνικό Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων αναζητά ένα γενικό δείκτη μετά την πτώση του 0,02% χθες το υπόλοιπο είναι 800 πόντοι.

Το κόστος των εμβολίων περιλαμβάνεται στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού EOPYY. Από 100 γίνεται 160 εκατομμύρια Για την περίοδο από Σεπτέμβριο 2020 έως Δεκέμβριο 2020.

Η ελληνική κυβέρνηση συγκέντρωσε χθες 812,5 εκατομμύρια ευρώ από δημοπρασία εξαμηνιαίων λογαριασμών επιτοκίων. Το συνολικό ποσό της δημοπρασίας ήταν 625 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο συνολικός αριθμός των προσφορών ήταν 1.392 δισεκατομμύρια. Με άλλα λόγια, η προσφορά υπερέβη την κάλυψη κατά 2,23 φορές σε σύγκριση με 2,61 φορές στην προηγούμενη δημοπρασία επιτόκιο -0,22%, 4 βαθμοί υψηλότεροι από τον προηγούμενο. Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 187,5 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να γίνουν αποδεκτές, αυξάνοντας το σύνολο σε 1 δισεκατομμύριο ευρώ. Εν τω μεταξύ, ω Το ODDIH θα δημοπρατήσει τριμηνιαία τραπεζογραμμάτια στις 5 Ιανουαρίου, επιδιώκοντας να συγκεντρώσει έως 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Η διάσπαση της Τράπεζας Πειραιώς επιβεβαιώθηκε χθες με την έξοδο της τραπεζικής της δραστηριότητας ներդր εισαγωγή μιας νεοσύστατης τραπεζικής εταιρείας.

Η Alpha Bank υπογράφει αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την Assicurazioni Generali για τη διανομή των προϊόντων γενικής ασφάλισης insurance ασφάλισης υγείας μέσω του δικτύου. Η αρχική διάρκεια της συμφωνίας είναι 20 χρόνια, με βάση μια φιλόδοξη αναπτυξιακή στρατηγική με έμφαση στα ψηφιακά μέσα. Νέα συνεργασία χρησιμοποιεί την απόκτηση του ελληνικού τμήματος των εργασιών της AXA από τη Generali, Μια σημαντική συμβολή του Ελληνικού Διεθνούς Ασφαλιστικού Ομίλου.

Η Epsilon Net և Space Hellas αποκτά επενδυτικό πρόγραμμα SingularLogicΑφενός, το επενδυτικό σχήμα και η Marfin Investment Group, αφετέρου, μετά την ολοκλήρωση του λογιστικού λογιστικού ελέγχου, επιβεβαίωσαν ότι πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της συμμετοχής της MIG (άμεση – έμμεση) στο SingularLogic, δηλαδή 99,61%. θα έχει τη Δευτέρα. , 11 Ιανουαρίου 2021.

Η Prodea υπέγραψε συμφωνία αγοράς για μεταφορά στην κυπριακή εταιρεία YODA Group Ποσοστό Ιωάννη Παπαλέκα Το 41% ​​ανήκει στην Vibrana Holdings Ltd, κατέχει το 100% των μετοχών της The Landmark Nicosia, ιδιοκτήτη της Cyprus Tourism Acceleration Company LLC στη Λευκωσία, Κύπρος.

Η Australian Intralot υπογράφει σύμβαση με την Lotterywest της Δυτικής Αυστραλίας έως το 2026, Η θυγατρική συμφωνία της Intralot με την Κρατική Λοταρία της Δυτικής Αυστραλίας καλύπτει την περίοδο από τον Ιανουάριο 2022 έως τον Ιανουάριο του 2026 μέσω ετήσιων επεκτάσεων.

Οδηγίες: Μεταφορά ελληνικής φορολογικής κατοικίας από πολίτες άλλων χωρών δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση ακινήτων, τη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων ή υφιστάμενων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, την απόκτηση μετοχών στην εταιρεία, την αγορά ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, την αγορά μετοχών κ.λπ.

Οι πρώτες ποσότητες φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν έχουν ήδη φτάσει στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, Μέσω του αγωγού Trans Adriatic ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ: և Νέα Μεσημβρία, καθώς και point Σημείο διασύνδεσης με τον ΔΕΣΦΑ στην Ιταλία μέσω του σημείου διασύνδεσης του Melendugno με το SNAM Rete Gas (SRG). Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από την TAP στις 15 Νοεμβρίου μετά την έναρξη της εμπορικής λειτουργίας του αγωγού.

Σύμφωνα με τις στατιστικές της αγοράς ενέργειας Μερίδιο αγοράς λιανικής της ΔΕΗ αυξήθηκε σε 66,3% το Νοέμβριο από 63,2% του προηγούμενου μήνα. Μιτλιάν διατήρησε το προβάδισμα μεταξύ ανεξάρτητων εμπόρων λιανικής πώλησης (8% έναντι 8,6% τον Οκτώβριο), ακολουθούμενο από Groups ors (6,55% έναντι 6,97%), Elpedison (4,67% έναντι 5%), NRG Motor Oil (3,37% έναντι 3,38%) և Watt & Volt (2,69% έναντι 2,67%):

Σύμφωνα με τα στοιχεία του IPTO για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας (διασυνδεδεμένο σύστημα), Τον Νοέμβριο, η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας αυξήθηκε κατά 2% για πρώτη φορά φέτος σε ετήσια βάση Η ζήτηση δείχνει μείωση 4,1% σε έντεκα μήνες σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Η ζήτηση του Νοεμβρίου καλύπτεται κυρίως από φυσικό αέριο (36%) և ΑΠΕ (34%). և λιγότερο από τις εισαγωγές (9%), lingite (16%) plants υδροηλεκτρικές μονάδες (5%). Για έντεκα μήνες, η παραγωγή περιλαμβάνει κυρίως φυσικό αέριο (35%), ΑΠΕ (29%), ακολουθούμενο από εισαγωγές (19%), λιγνίτη (11%) και υδροηλεκτρικές πηγές (6%). Πρέπει να σημειωθεί ότι η παραγωγή ηλεκτροπαραγωγών σταθμών λιγνίτη μειώθηκε κατά 19% το Νοέμβριο και κατά 48% σε έντεκα μήνες.

naftemporiki.gr:

Source