Ο “καταπέλτης” εναντίον του Χακάλη είναι η θέση του Κόρτο

Θυμηθείτε ότι ο διάσημος ηθοποιός-πολιτικός Παύλος Χαϊκάλης, μετά τις διαμαρτυρίες εναντίον των άλλων συναδέλφων του, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου ζήτησε συγγνώμη δημοσίως στην κυπριακή ηθοποιό Eliana Arabi (που τον καταδίκασε χωρίς να τον ονομάσει), είπε ότι ήταν ερωτευμένος όταν … τον πολιόρκησε և, μεταξύ άλλων, ακούστηκε ότι ήταν “ντεμοντέ άντρας”.

Ο August Corton έσπευσε να σχολιάσει την επίθεση γράφοντας ένα κείμενο καταπέλτη στο Facebook, το οποίο εξαπλώθηκε αμέσως, συλλέγοντας χιλιάδες σχόλια και ειδοποιήσεις.

“Δυστυχώς, εμείς οι αδελφές γνωρίζουμε πολύ καλά τους” ντεμοντέ άντρες “.

Ήμασταν οι συμμαθητές μας που μας κοροϊδεύτηκαν στο σχολείο, που έκαναν τη ζωή μας στην κόλαση κάνοντας ένα ομοφοβικό πηγάδι από τους πατέρες τους.

Αυτοί ήταν που στεγνώνονταν στους κήπους τα μεσάνυχτα, για να μην ομολογήσουν τον λόγο για την παρουσία τους εκεί, τράβηξαν ακόμη και δύο σφιγκτήρες για εσάς.

Ήταν αυτοί που έκαναν αδιάκοπη δαίμονη καλαμπούρια για φυτοφάρμακα στο τραπέζι γνωστών και φίλων – «πάντα φιλικοί».

Ήταν τα αφεντικά και τα αφεντικά που μας έλεγαν με γυναικεία ονόματα και αντωνυμίες.

Ήταν οι πικροί ξένοι που καταρατούσαν και κατάρασαν τον Pride κάθε χρόνο, που μοιράζονταν πολλά πράγματα όταν τολμούσα να πω τις λέξεις “ο άντρας μου” ή να δημοσιεύσω μια φωτογραφία φιλιού ή αγκαλιά με τον άντρα μου.

Τα αγόρια είναι βαθιά ανεπαρκή, αναζητούν ισοδυναμία στη βία και την ασχήμια. “Πράγματι, είναι προϊόντα του αρχαίου κόσμου, οπότε είναι καταδικασμένοι να βυθίζονται μαζί του”, έγραψε ο Augustus Cortos.

,Source