Ο κατηγορούμενος ναρκωτικών Γκόσι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών

Ο κατηγορούμενος ναρκωτικών Γκόσι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών

Η δικαστική διαδικασία στο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της Αμμοχώστου του κατηγορούμενου Joe Jnr De Goshie, ο οποίος συνελήφθη με τα υπόλοιπα 8 γρ. 808 mlg ναρκωτικών τύπου κάνναβης από το 59 g ναρκωτικών τύπου κάνναβης που αγοράστηκε στην Αμμόχωστο τον Φεβρουάριο του 2020, έχει ολοκληρωθεί.

Ο κατηγορούμενος ναρκωτικών Γκόσι καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών

Νάντι Μπαχάδι

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ο Joe Jnr De Goshie, ο οποίος πιάστηκε με 8 γραμμάρια 808 ml ναρκωτικών τύπου κάνναβης που απομένουν από 56 γραμμάρια ναρκωτικών τύπου κάνναβης, το οποίο αγόρασε από ένα άτομο τον Φεβρουάριο του 2020 στην Αμμόχωστο, ανακοίνωσε σήμερα.

Ο κατηγορούμενος Γκόσι, ο οποίος καταδικάστηκε για τις περιπτώσεις «παράνομης λήψης ναρκωτικών», «κατανάλωσης ναρκωτικών χωρίς αίμα» και «που διαμένει στην ΤΔΒΚ χωρίς άδεια», καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών.

“Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ”

Η Fatma Şenol, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Ανώτατου Ποινικού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου, διάβασε την απόφαση της υπόθεσης εναντίον του κατηγορουμένου.

Σημειώνοντας ότι τα εγκλήματα ναρκωτικών αυξάνονται όταν λαμβάνονται επίσης υπόψη οι υποθέσεις ενώπιον του δικαστηρίου, ο Şenol τόνισε ότι είναι καθήκον των δικαστηρίων να συμβάλουν στην πρόληψη εγκλημάτων ναρκωτικών σε κάποιο βαθμό δίνοντας αποτρεπτικές κυρώσεις για τέτοια εγκλήματα και δίνοντας παραδειγματικές τιμωρίες σε νέους που θεωρούν ότι διαπράττουν τέτοια εγκλήματα.

Ο Şenol δήλωσε ότι η καταλληλότερη και πιο δίκαιη ποινή που πρέπει να δοθεί στον κατηγορούμενο είναι η ποινή φυλάκισης και ανακοίνωσε ότι καταδίκασε τον εναγόμενο σε φυλάκιση 2 ετών ομόφωνα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕ 8 ΓΡΑΜΜΑΤΑ, 56 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Στις 12 Φεβρουαρίου 2020, ο εναγόμενος, ο οποίος αγόρασε 56 γραμμάρια ναρκωτικών τύπου κάνναβης από ένα άτομο για 6 χιλιάδες TL στην Αμμόχωστο, πιάστηκε με 8 γραμμάρια 808 ml γραμμάρια ναρκωτικών τύπου κάνναβης στην επιχείρηση που οργανώθηκε κατόπιν ειδοποίησης που έλαβαν οι ομάδες της Διεύθυνσης Πρόληψης Ναρκωτικών και Πρόληψης Λαθρεμπορίου στις 14 Φεβρουαρίου 2020 .

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι ο εναγόμενος διέμενε στην ΤΔΒΚ χωρίς άδεια.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source