Ο κινηματογράφος Maidstone’s Odeon μετατράπηκε σε κέντρο εμβολίων Covid-19

Ένας κινηματογράφος Odeon Luxe διαθέτει ράφια ποπ κορν και ταινίες για να ανοίξει ως κέντρο μαζικού εμβολιασμού Covid-19.

Ο χώρος, μέρος του κέντρου ψυχαγωγίας Lockmeadow στο Barker Road, Maidstone, συνεργάστηκε με την ιδιωτική εταιρεία Pharmacy2U.

Δείτε πώς ο κινηματογράφος Maidstone έχει μεταμορφωθεί για να δώσει covid τρυπήματα

Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη, λίγες μόνο ημέρες πριν από την έναρξη ενός άλλου κέντρου μαζικού εμβολιασμού στο συγκρότημα αναψυχής του Tonbridge’s Angel Center.

Οι ασθενείς θα επικοινωνήσουν με το NHS μέσω επιστολής, κειμένου ή email με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κράτησης ραντεβού.

Ο Tilak Raj, 64 ετών, ήταν μεταξύ εκείνων που έλαβαν την πρώτη τους δόση αυτή την εβδομάδα.

Ο κ. Raj, ο οποίος ζει στο Minster στο Isle of Sheppey και εργάζεται για τη Lenham Storage, ανυπομονεί να δει τις κόρες του περισσότερο όταν είναι σε θέση. Ο ένας είναι κοινωνικός λειτουργός και άλλος εργάζεται στο νοσοκομείο Maidstone.

Είπε: «Νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει αυτό που συμβαίνει, νομίζω ότι όλοι πρέπει να το πάρουν».

Η Χόλι Χάμπαρντ παίρνει το Covid τρύπημα στο The Odeon, Maidstone.  Εικόνα: Katie Heslop
Η Χόλι Χάμπαρντ παίρνει το Covid τρύπημα στο The Odeon, Maidstone. Εικόνα: Katie Heslop

Η Χόλι Χάμπαρντ, 35 ετών και η μαμά σε ηλικία πέντε και επτά ετών, προστατεύεται από την έναρξη της πανδημίας επειδή είναι σοβαρά ασθματική.

Είχε κάνει μια κράτηση στο Bluewater χθες, αλλά την ακύρωσε λόγω των ανησυχιών της σχετικά με την οδήγηση στο χιόνι. Ήταν σε θέση να κλείσει ραντεβού στο Lockmeadow σήμερα που ήταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της.

Η κ. Hubbard, η οποία συνήθως εργάζεται σε σχολική κουζίνα είπε ότι το προηγούμενο έτος ήταν «πολύ δύσκολο».

«Τα παιδιά μου, έχουν αντιμετωπίσει πολύ καλά, αλλά δεν ήταν εύκολο».

«Πρέπει να ακούσουμε την καθοδήγηση και όταν μας επιτρέπεται, ανυπομονώ να δω την οικογένεια και τα παιδιά μου να βλέπουν τους φίλους τους».

Η Έλεν Βίγκινς, 74 ετών, παίρνει το Covid τρύπημα στο The Odeon, Maidstone.  Εικόνα: Katie Heslop
Η Έλεν Βίγκινς, 74 ετών, παίρνει το Covid τρύπημα στο The Odeon, Maidstone. Εικόνα: Katie Heslop

Η Helen Wiggins, 74 ετών, που ζει στο College Avenue της Maidstone, παρευρέθηκε σήμερα με την κόρη της. Ανυπομονώ να καταφέρει να κλείσει διακοπές στην Κύπρο όπου επισκέφτηκε δύο φορές με τον σύζυγό της πριν πεθάνει.

Βραχυπρόθεσμα, ωστόσο, ανυπομονεί να πάρει το δεύτερο τρύπημα της.

Όλοι οι εμβολιασμοί θα χορηγούνται από εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας και οι ασθενείς θα πρέπει να επιστρέψουν για την επακόλουθη τρύπησή τους.

Ο Phil Day, υπεύθυνος φαρμακοποιός στο Pharmacy2U, δήλωσε: «Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική υπηρεσία για ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα, διασφαλίζοντας ότι οι πιο ευάλωτοι στις κοινότητές μας λαμβάνουν αυτόν τον εμβολιασμό και προστατεύονται από το Covid-19.

«Το NHS εργάζεται πάνω και πέρα ​​από τις προσδοκίες για σχεδόν ένα χρόνο. Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε αυτούς τους ιστότοπους και να συνεχίσουμε τα απίστευτα επιτεύγματα του NHS. “

Το Odeon in Barker Road, Maidstone, έχει ανταλλάξει ποπ κορν και ταινίες για Covid jabs.  Φωτογραφία αποθεμάτων: Steve Crispe
Το Odeon in Barker Road, Maidstone, έχει ανταλλάξει ποπ κορν και ταινίες για Covid jabs Φωτογραφία αποθεμάτων: Steve Crispe
Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται τώρα στον κινηματογράφο Odeon στο Maidstone.  Εικόνα: Katie Heslop
Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται τώρα στον κινηματογράφο Odeon στο Maidstone. Εικόνα: Katie Heslop

Το Maidstone’s Odeon έκλεισε για πολλούς από τους τελευταίους 10 μήνες λόγω διαδοχικών κλειδαριών και περιορισμών Covid.

Άνοιξε για λίγο τον Οκτώβριο, αφού έκλεισε από τον Μάρτιο.

Ο χρόνος είχε χρησιμοποιηθεί για να πραγματοποιήσει έναν πλήρη επανασχεδιασμό, με την εισαγωγή πολυτελών καθισμάτων, συμπεριλαμβανομένων 615 ανακλινόμενων καθισμάτων.

Για τις τελευταίες ειδήσεις και συμβουλές coronavirus, κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε περισσότερα: Όλα τα τελευταία νέα από το Maidstone

.Source