Ο κοροναϊός από όλο τον κόσμο τοποθετήθηκε σε ένα μικρό πιάτο … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Σύμφωνα με έναν υπολογισμό από έναν Βρετανό μαθηματικό, τα σωματίδια του ιού κορανοϊού που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο μπορούν να χωρέσουν σε ένα κουτί αναψυκτικών των 330 ml και να καταλάβουν περισσότερο χώρο.

Σύμφωνα με την British Independent, ο Δρ. Keith Yates του Πανεπιστημίου του Bath χρησιμοποίησε τον ιό SARS-CoV-2, ο οποίος είναι περίπου 100 νανόμετρα (δισεκατομμυριοστό του μέτρου), για τη μέτρηση κάθε σωματιδίου του ιού. Στη συνέχεια, υπέθεσε ότι ανά πάσα στιγμή στον κόσμο υπάρχουν περίπου δύο δισεκατομμύρια σωματίδια κοραναϊού (αν και δεν είναι σαφές πώς να γνωρίζουμε πόσα σωματίδια κοραναϊού υπάρχουν στη Γη, ειδικά επειδή πολλαπλασιάζονται συνεχώς …)

Καθώς οι πρωτεΐνες του κορανοϊού βγαίνουν, τα σφαιρικά σωματίδια θα αφήσουν κάποια κενά όταν πιέζονται το ένα δίπλα στο άλλο, κατέληξε, προσθέτοντας ότι όλα τα σωματίδια που κυκλοφορούν στον κόσμο χωράνε σε χώρο 330 ml όπου υπάρχει αναψυκτικό ή δοχείο μπύρας.

“Είναι ασφαλές να σκεφτόμαστε ότι όλα αυτά τα δεινά, οι ταλαιπωρίες και οι απώλειες ζωής που σημειώθηκαν τον τελευταίο χρόνο προέρχονται από λίγες γουλιά από το χειρότερο ποτό στην ιστορία”, δήλωσε ο Γιέιτς. Μέχρι σήμερα, έχουν αναφερθεί περίπου 107 εκατομμύρια περιπτώσεις Covid-19 παγκοσμίως, με τουλάχιστον 2,3 εκατομμύρια θανάτους. Και όλα αυτά από κονσερβοποιημένα τρόφιμα;

Πηγή: KYPE

Source