«Ο κοροναϊός δεν είναι η μεγαλύτερη επιδημία … Πρέπει να προετοιμαστούμε για μια πιο σοβαρή

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο νέος τύπος του κόσμου στο μέλλον Κορωνοϊός προειδοποίησε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μια επιδημία ακόμη μεγαλύτερη από την επιδημία.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Dr. Ο Tedros Adhanom Ghebreyesus πραγματοποίησε την τελευταία συνέντευξη τύπου του 2020 με τη μέθοδο τηλεδιάσκεψης στα κεντρικά γραφεία της ΠΟΥ στη Γενεύη της Ελβετίας.

Ο Ghebreyesus δήλωσε ότι έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο ΠΟΥ έμαθε περιπτώσεις «πνευμονίας με άγνωστη αιτία» στην πόλη μέσω ενός ενημερωτικού δελτίου που δημοσιεύθηκε στο Wuhan αυτήν την εβδομάδα πέρυσι.

Κορωνοϊός “Έχουμε συνεργαστεί με χιλιάδες σπουδαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουμε παγκόσμια αλληλεγγύη. Μαθαίνουμε κάτι νέο κάθε μέρα. Μερικές φορές καλό, μερικές φορές προκλητικό, μερικές φορές κυριολεκτικά εκπληκτικό, αλλά όλα είναι χρήσιμα”, δήλωσε ο Ghebreyesus, ο οποίος υπερασπίστηκε τις πολιτικές του οργανισμού στην επιδημία. είπε.

Ευχαριστώντας τους δημοσιογράφους που παρακολούθησαν τις συνεντεύξεις Τύπου του ΠΟΥ για ένα χρόνο, ο Ghebreyesus είπε: «Κανείς από εμάς δεν μπορεί να τερματίσει μια επιδημία από μόνη της, αλλά θα τερματίσουμε αυτήν την επιδημία μαζί. βρήκε την αξιολόγηση.

“Το CORONAVIRUS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ”

Απαντώντας σε ερωτήσεις στη συνέντευξη τύπου, ο διευθυντής του προγράμματος έκτακτης ανάγκης του ΠΟΥ Mike Ryan τόνισε ότι ο σημερινός κόσμος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο στην επιστήμη και τα εμβόλια.

Ράιαν, Κορωνοϊός Δηλώνει ότι η επιδημία ήταν σοβαρή και εξαπλώθηκε ραγδαία παγκοσμίως, είπε, “Αυτή η επιδημία σίγουρα δεν είναι η μεγαλύτερη. Αυτός ο ιός είναι πολύ μεταδοτικός, σκοτώνοντας ανθρώπους και στερώντας πολλούς ανθρώπους από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.”

Κορωνοϊός Τονίζοντας ότι, δεδομένου του αριθμού των περιπτώσεων, τα ποσοστά θανάτου στην επιδημία είναι χαμηλά σε σύγκριση με άλλες ασθένειες που εμφανίζονται, ο Ryan είπε, “Αυτός είναι ένας προειδοποιητικός συναγερμός. Πρέπει να προετοιμαστούμε για κάτι (επιδημία) που μπορεί να είναι ακόμη πιο σοβαρό στο μέλλον. προειδοποίησε.

.Source