Ο Κριστιάνο είναι παίκτης του αιώνα.

Ο παίκτης του αιώνα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανακηρυχθεί Παίκτης του Αιώνα στα Βραβεία Globe Soccer. Ο Κριστιάνο έχει κερδίσει πέντε Ballon d’Ors, πέντε Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά Πρωταθλήματα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του αιώνα είναι “Ρεάλ”, με την οποία ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία և 450 γκολ βοήθησαν στην επίτευξη του 13ου γύρου του Champions League.

Ο παίκτης του αιώνα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανακηρυχθεί Παίκτης του αιώνα στα Globe Soccer Awards. Ο Κριστιάνο έχει κερδίσει πέντε Χρυσές Μπάλες, πέντε Αγγλικά, Ισπανικά և Ιταλικά: Πρωταθλήματα Πρωταθλήματος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του αιώνα είναι “Ρεάλ”, με την οποία ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία և 450 γκολ βοήθησαν στην επίτευξη του 13ου γύρου του Champions League.

Ο παίκτης του αιώνα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανακηρυχθεί Παίκτης του Αιώνα στα Βραβεία Globe Soccer. Ο Κριστιάνο έχει κερδίσει πέντε Ballon d’Ors, πέντε Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά և Πρωταθλήματα Πρωταθλήματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του αιώνα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία ο Ρονάλντο έκανε ιστορία և 450 γκολ βοήθησε να φτάσει στον 13ο γύρο του Champions League.

Source