Ο Κωνσταντίνος Βασίλης παντρεύεται την Ευρυδίκη … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Τα αστεία στην αρχή του σόου “Ela hamogela” έκαναν πολλούς ανθρώπους να αναρωτιούνται αν η Eurydice Valavan και ο Κωνσταντίνος Βασίλης παντρεύονται τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο οικοδεσπότης χαιρέτισε τους συναδέλφους της, ο Πάνος Σταματόπουλος ρώτησε τον Κωνσταντίνο Βασίλη τι φορούσε, ποια ήταν η ιδέα του όταν φορούσε ένα κοστούμι.

Τότε άφησε όλους χωρίς λόγο, λέγοντας, “Γαμπρός!” στον αέρα. Έτσι, οι συνάδελφοί του δεν μπορούσαν παρά να τον ρωτήσουν αν είχε γίνει πρόταση γάμου την ημέρα των Χριστουγέννων. Ωστόσο, απάντησε μόνο ότι ήταν στα γόνατά του, αλλά για έναν άλλο λόγο.

Τρυφερή εικόνα στον αέρα του Opentv

Η Eurydice Valavani φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή Ella Hamogela, όταν μπήκε στο σετ, μοιράστηκε μια πολύ ευχάριστη στιγμή στο Opentv με τον αγαπημένο της σύντροφο, τον Κωνσταντίνο Βασίλη.

Ο δημοσιογράφος έκανε πρεμιέρα απόψε στο J2US ζωντανά δίπλα στον Ηλία Βρέτου, καθώς θα αντικαταστήσει τη Ρέιτσελ Μακρί μετά το αυτοκινητιστικό του ατύχημα.

Η Σίσσυ Χριστίδου ανακοίνωσε την άφιξή της και την έστειλε για να υποδεχτεί τον Κωνσταντίνο Βασίλη.

Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης τη φίλησε, “Η Σίσσυ έφερε τον Κρίστοντο πάνω και κάτω στο πιάτο για να καθίσει το ένα δίπλα στο άλλο”, φυσικά, έκανε.

Πηγή: youweekly.gr

Source