Ο κόσμος έμεινε έκπληκτος όταν έγινε μια ακόμη προφητεία στη σειρά The Simpsons

Η παγκοσμίου φήμης σειρά κινουμένων σχεδίων λατρείας Simpsons συνεχίζει να κλονίζει τον κόσμο με τις διαρκή προβλέψεις και τις προβλέψεις της.

Οι οπαδοί της θρυλικής σειράς κινουμένων σχεδίων Simpsons επεσήμαναν ότι η εικονική σειρά κινουμένων σχεδίων προέβλεπε ένα άλλο παγκόσμιο γεγονός.

Το Simpsons, το οποίο κυκλοφόρησε από το 1989 και εμφανίστηκε ως ταινία μεγάλου μήκους το 2007, έκανε μια σειρά από τρομακτικές προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης του κοροναϊού που έπληξε τον πλανήτη.

Η τελευταία προφητεία που έχουν συνειδητοποιήσει οι οπαδοί της σειράς είναι στην ταινία The Simpsons Movie.

Στην ταινία, όπου οι οπαδοί συρρέουν στα θέατρα κατά την κυκλοφορία τους, ένας τεράστιος γυάλινος θόλος κατεβαίνει πάνω από το Σπρίνγκφιλντ, το μέρος όπου ζει η διάσημη οικογένεια.

Οι οπαδοί της διάσημης σειράς κινουμένων σχεδίων παρομοίασαν αυτόν τον θόλο με τους σταδιακούς περιορισμούς που επιβάλλονται από πόλη σε πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται επί του παρόντος σε ένα διαμερισματοποιημένο σύστημα για την καταπολέμηση της κρίσης του κοροναϊού, με ξεχωριστά τμήματα που ταξινομούνται ως «κίνδυνος» σε διαφορετικά επίπεδα λόγω του ιού.

Σύμφωνα με τους κανόνες, οι πόλεις στο τέταρτο επίπεδο κινδύνου δεν μπορούν να φύγουν και να ταξιδέψουν σε άλλες πόλεις.

Στην ταινία The Simpsons, η κυβέρνηση κατεβάζει έναν τρούλο στην κορυφή του Σπρίνγκφιλντ και φυλακίζει τους κατοίκους της πόλης για να μην φύγουν.

Αυτό συνέβη επειδή ο Όμηρος Σίμπσον μολύνει τη λίμνη στην πόλη με περιττώματα χοίρων, αναγκάζοντας την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος να καραντίσει τη μολυσμένη περιοχή.

Η ανακοίνωση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι είχε πιαστεί στον κοραναϊό έφερε στο μυαλό τη σκηνή του θανάτου στο The Simpsons, τη μακρύτερη σειρά των ΗΠΑ, η οποία προέβλεπε κάποια πραγματικά γεγονότα.

Στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς, ο θάνατος του Τραμπ υποβλήθηκε σε επεξεργασία και οι 27 Αυγούστου 2020 σημειώθηκαν ως ημερομηνία. Ωστόσο, στις 27 Αυγούστου 2020, που σηματοδοτήθηκε ως ημερομηνία θανάτου, ο Τραμπ διορίστηκε για τις 59η προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 3 Νοεμβρίου. Αν και αυτή η προφητεία δεν έγινε πραγματικότητα, έφερε τη σειρά στην κορυφή της παγκόσμιας ατζέντας στα κοινωνικά μέσα.

Μετά την τρομερή έκρηξη που έλαβε χώρα στο Λίβανο, την πρωτεύουσα του Λιβάνου, τον Αύγουστο, οι Σίπσονς μίλησαν ξανά σε όλο τον κόσμο.

Προηγουμένως, το τσουνάμι, η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στους δίδυμους πύργους, η έκρηξη της Βηρυτού παρόμοια με την έκρηξη της Βηρυτού, είχε δημοσιευτεί στη σειρά Simpsons, η οποία είχε δημοσιευτεί πριν από χρόνια, όπως ο ιός της κορώνας που μεταδόθηκε από την Κίνα στον κόσμο.

Διαπιστώθηκε ότι το σύννεφο σε σχήμα μανιταριού σχηματίστηκε στο έδαφος κοντά στο λιμάνι ως αποτέλεσμα μιας μεγάλης έκρηξης που εξαπλώθηκε παντού. Παρόμοιες εικόνες δημοσιεύτηκαν επίσης σε ένα επεισόδιο του Sipmsons.

Οι οπαδοί του Simpsons μοιράστηκαν αυτές τις εικόνες μετά την έκρηξη της Βηρυτού.

Οι οπαδοί της σειράς πιστεύουν ότι οι The Simpsons προέβλεψαν επίσης τον κοροναϊό πριν από 27 χρόνια, όταν ανέφερε έναν ιό που εξαπλώθηκε από την Ιαπωνία αντί για Wuhan της Κίνας.

Σε ένα επεισόδιο της σειράς που δημοσιεύτηκε το 1993, αναφέρεται ο ιός Osaka Flu, ο οποίος εξαπλώθηκε από την Ιαπωνία.

Ενώ οι εργάτες χυμών συσκευάζουν στην Ιαπωνία, ένας από τους εργαζόμενους λέει «Παρακαλώ μην πείτε στον διευθυντή ότι έχω τη γρίπη» και στη συνέχεια βήχει στο κουτί. Έτσι, ο ιός μεταφέρεται στις ΗΠΑ με το κουτί. Πολλοί άνθρωποι αρρωσταίνουν στη χώρα.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 19 Μαρτίου 2000, ο Τραμπ αναφέρθηκε ως «ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών». Ο Τραμπ εξελέγη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών το 2016, χρόνια μετά την κυκλοφορία αυτού του επεισοδίου και ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ενώ τα smartphone δεν είχαν εφευρεθεί ακόμη, το τηλέφωνο με οθόνη αφής εμφανίστηκε στο επεισόδιο Lisa on Ice του The Simpsons, που δημοσιεύθηκε το 1994. Στο λογότυπο, υπήρχε το σχήμα «μήλου» της εταιρείας μήλων, η οποία τώρα εκμεταλλεύεται τις σημερινές τεχνολογίες.

Σε ένα επεισόδιο από το 1993, ένας πίνακας στον τοίχο δείχνει μια δομή παρόμοια με τους δίδυμους πύργους κάτω από τον καπνό.

Source