Ο κύκλος είναι κλειστός … hopes Ο Σοφρόνης ελπίζει

Υπήρξε μια αλλαγή του “Ace” στην ΑΕΚ, μια εξέλιξη που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Σε τελική ανάλυση, ο χθεσινός τίτλος στην έκθεσή μας δεν έλεγε: “Ό, τι έρχεται … σκοράρει γκολ.”

Το πρόβλημα με τα τέρματα ήταν πολύ προφανές από την αρχή της τρέχουσας σεζόν, և Ο Σοφρόνης Αύγουστος ελπίζει ότι με την απόκτηση του 30χρονου παίκτη (5/4/91) ο Joel Mol θα το λύσει.

Χθες, η Mol υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την ΑΕΚ, με την προοπτική να την παρατείνει για ένα ακόμη έτος μέχρι το τέλος της σεζόν, και αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμη την επόμενη Δευτέρα (18/1) στο παιχνίδι εναντίον της Doxa στο Macareo.

Ο Κύπριος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά τις ευκαιρίες του Molly από την κοινή θητεία του στο Apollon. Η ΑΕΚ αναμένεται να αποχωρήσει από τον 34χρονο Ισπανό τερματοφύλακα Τόνιο Ράμιρες, ο οποίος θα αφήσει το μαντήλι από την “Αρένα” μετά από δυόμισι χρόνια στην ομάδα της Λάρνακας (στη δεύτερη θητεία του στην ΑΕΚ).

Το ύψος 1,96 mol βρίσκεται στην Κύπρο από το καλοκαίρι του 2018, παίζοντας στην Πάφο և Apollon (34 αγώνες). Έπαιζε στην πατρίδα του, τη Γερμανία.

Με την απόκτησή της, η ΑΕΚ ολοκληρώνει το παράθυρο μεταφοράς στο οποίο δικαιούται κατά το παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου. Σας υπενθυμίζουμε ότι απέκτησε τον βελγικό αριστερό μέσο Nice Saterden, τον Νορβηγό μεσαίο Fredrik Haugen και τον κεντρικό αμυντικό Kevin Lafrance.

Η τεχνική διεύθυνση ελπίζει ότι οι νέοι νεοσύλλεκτοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν σημαντικά, να ενισχύσουν την ομάδα στις προσπάθειες που θα κάνουν μέχρι το τέλος της σεζόν για να εξασφαλίσουν ηγετική θέση στην Ευρώπη.

Την 20ή ημέρα του παιχνιδιού με τη Doxa, και οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες παίκτες είναι διαθέσιμοι, ενώ, αντίθετα, ο Trujillo և Naranjo έμεινε εκτός σχεδίου λόγω παιχνιδιών. Έχει εκτίσει την ποινή του και ο Σπιρόφσκι θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Ξεφορτώθηκε τον Γκόλμπαρτ

Τέλος, η NPP ξεφορτώθηκε το συμβόλαιο της Roman Golobart. Ο Ισπανός αναστολέας αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν “έφτασε” στο NPP και η ομάδα της Λάρνακας έψαχνε τρόπους να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 25χρονος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντόξα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μια εξέλιξη που ικανοποιεί την AEC, η οποία θα εξοικονομούσε το ποσό που έπρεπε να πληρώσει στον παίκτη για το υπόλοιπο του συμβολαίου.

Source