“Ο Κύπριος δικαστής κακοποιεί 6χρονο παιδί”, KATIMERINI, kathimerini.com.cy

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, ο Ορφανός Θεόφανος προσκλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» և Conversation Lodge և με τον Λιάγκα Սկ Faye Scorda για όλα όσα συμβαίνουν στο θέατρο, όχι μόνο για τα πρόσφατα παράπονα του θεάτρου. βία, μίλησε για κακοποίηση παιδιών στη μουσική βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, είπε ο συνθέτης.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όταν τα παιδιά διώκονται. Είμαι Πρέσβης των Παιδιών για Ελπίδα στην Κύπρο εδώ και 12 χρόνια. Προσπαθούσαμε να φέρουμε νόμους που ψηφίστηκαν στην Κύπρο և εδώ. Δυστυχώς, ορισμένα μέλη δεν έκαναν τίποτα γι ‘αυτό. “Πολλές φορές έχουμε εμφανιστεί στις πόρτες των κριτών, γυμναστών, δασκάλων και κριτών.” Έχω μια υπόθεση στην Κύπρο όπου ένα παιδί έφερε τη μητέρα του, δεν μίλησε, ήταν 6 ετών. Σταμάτησε να μιλά. Κακοποιήθηκε από τον πατέρα του, ο οποίος ήταν δικαστής.

Έχω ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες, αλλά δεν μπορώ να αναφέρω καμία από αυτές. Αν κάποιος αποφασίσει να το κάνει νόμιμα, θα πάω ως μάρτυρας. Έχω δει πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς, οι μετρήσεις δείχνουν ότι 1 στα 5 παιδιά κακοποιείται, στην Ελλάδα և στην Κύπρο δεν μιλάμε για imb imbabwe. Κάθε παιδί που επιθυμεί να αναφέρει ανώνυμα μπορεί να το κάνει καλώντας στο 116111.

Αναφερόμενος σε παρόμοια περιστατικά στον τομέα της μουσικής, είπε. Αν ανοίξει η θήκη του τραγουδιού, θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα. Σας λέω, εύχομαι να ανοίξει. Ξέρω ότι δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτήν τη διαδικασία. Γνωρίζω πολύ καλά τους ανθρώπους που λατρεύουμε που μπορεί να ζουν ή όχι τώρα. Καταστήματα, μαέστροι, τραγουδιστές, μεγάλη μάρκα με μικρή μάρκα, ποια είναι η διαφορά μεταξύ σκηνοθέτη και ηθοποιού; Ποιος αποφασίζει εκεί; Είναι δουλειά σου; Μέσα καναλιών. “Αυτά υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.”

https://www.youtube.com/watch?v=cbdtrRzxvso:

Πηγή: Πρέπει

,Source