Ο Κύπριος προμηθευτής που ξεχώρισε στη μέση της επιδημίας

Μετάβαση στην «διαδικτυακή εποχή» κατά την εποχή του κοροναϊού. Καθημερινή ζωή, εργασία work επικοινωνία μέσω του Διαδικτύου. Ένας Κύπριος πάροχος που έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στο Διαδίκτυο

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Τους τελευταίους μήνες, ζούμε σε μια νέα πραγματικότητα. Ολόκληρη η κοινωνία έχει μειωθεί, όλη η επικοινωνία μεταξύ “ανθρώπων” πραγματοποιείται τώρα εξ αποστάσεως. Όλες οι εργασίες, η εκπαίδευση, ακόμη και οι κοινωνικές ευθύνες έγιναν τώρα μόνο στο διαδίκτυο. Σε αυτό το δύσκολο κλίμα, ο Κύπριος προμηθευτής έχει κάνει μια σημαντική διαφορά στο δίκτυό του από διεθνείς οργανισμούς όπως: Οκλα και umlaut:,

Διακρίσεις, που αυξάνουν το επίπεδο της Κύπρου σε μια εποχή που οι κοινωνικές απαιτήσεις για ένα δίκτυο ποιότητας έχουν αυξηθεί λόγω της κοινωνικής απόστασης. Οι ρυθμοί μέσω των οποίων κινείται η τεχνολογία είναι τώρα ακατανόητοι. Οι ανάγκες των χρηστών αυξάνονται μέρα με τη μέρα, և οι τηλεπικοινωνίες λαμβάνουν μεγάλα μέτρα για να τις καλύψουν.

Η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι δύο λέξεις που πολλές εταιρείες υπόσχονται στους καταναλωτές, αλλά λίγοι καταφέρνουν τελικά να προσφέρουν. Οι συνδρομητές του Epos μπορεί να αισθάνονται δικαιολογημένοι να «εξαργυρώσουν» τη σημαντική επένδυση της εταιρείας στο δίκτυό της, ένα πρόγραμμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ που απέφερε καρπούς και διεθνή αναγνώριση.

Στην περίπτωσή του Επος, αυτά τα βήματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά με το άλμα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για το διπλό βραβείο της – τη συνεχή παραβίαση των αρχείων ταχύτητας από τους πιο ισχυρούς διεθνείς οργανισμούς μέτρησης στο εξωτερικό.

Το 2021 ξεκίνησε από τη στιγμή της εμφάνισής του “Το γρηγορότερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Κύπρου”. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά Επος λαμβάνει αυτό το βραβείο από τον Διεθνή Οργανισμό Μέτρησης ΟκλάχΑυτή ήταν η τέταρτη διαφορά του Επος εντός επτά μηνών.

Σύμφωνα με τα νέα του αποτελέσματα Δοκιμή ταχύτητας:ότι: Οκλα τον υπογράμμισε ξανά Επος προς το: “Το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Κύπρου” (“Κυπριακό ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας”) από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, με αύξηση όλων των κατηγοριών.

Συγκεκριμένα, η βαθμολογία της ταχύτητας. Επος Σε σύγκριση με το 48,82 στο προηγούμενο βραβείο, η μέση ταχύτητα λήψης του δικτύου του έφτασε τα 61,86 Επος, Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020, έφτασε τα 67,55 Mbps σε σύγκριση με την προηγούμενη εκτίμηση των 53,70 Mbps ΟκλαΤαυτόχρονα, οι μέσες ταχύτητες μεταφόρτωσης δεδομένων (upload) του δικτύου του Επος ήταν 16,77 Mbps, σε σύγκριση με 15,85 Mbps την προηγούμενη περίοδο αξιολόγησης. Η διαφορά από τον προμηθευτή με τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία με βάση τις νέες μετρήσεις έχει διπλασιαστεί.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το δίκτυό του Επος Δεν επέστρεψε μόνο την υψηλότερη βαθμολογία σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της, αλλά κατάφερε επίσης να αυξήσει τη διαφορά καταγράφοντας τις υψηλότερες ταχύτητες σε όλες τις περιοχές.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαφορά του Επος εντός επτά μηνών. Πριν από και τα δύο πιστοποιητικά “Το καλύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη δοκιμή » από δίκτυα umlaut μιας ανεξάρτητης διεθνούς εταιρείας μέτρησης και ελέγχου. Το βραβείο παραδόθηκε αρχικά στην εταιρεία το 2019. Από 4 Νοεμβρίου έως 2020 Για την περίοδο από 19 Απριλίου. Ακολούθησε μια άλλη αναγνώριση δικτύου από το umlaut για την περίοδο από τις αρχές Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου.

Η εταιρεία αποδεικνύει σαφώς ότι βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των τηλεπικοινωνιών της Κύπρου ως το Νο 1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο διεύρυνση του χάσματος από τους ανταγωνιστές της. Στο επίκεντρο της επιτυχίας βρίσκεται ο ίδιος ο καταναλωτής, ο οποίος με κάποιο τρόπο επωφελείται από το ποιοτικό, γρήγορο, βραβευμένο δίκτυο της χώρας.

Source