Ο Λάρι Κινγκ που πιάστηκε από κοροναϊό βρίσκεται υπό νοσοκομειακή περίθαλψη

Ο Λάρι Κινγκ, που πιάστηκε από κοροναϊό, βρίσκεται υπό νοσοκομειακή περίθαλψη

Το CNN, επικαλούμενο μια πηγή κοντά στην οικογένεια του Λάρι Κινγκ, δήλωσε ότι ο διάσημος οικοδεσπότης ομιλίας 87 ετών ήταν στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες.

Ο Λάρι Κινγκ, που πιάστηκε από κοροναϊό, βρίσκεται υπό νοσοκομειακή περίθαλψη

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Το κανάλι CNN που εδρεύει στις ΗΠΑ είναι ο νέος τύπος του διάσημου οικοδεσπότη συνομιλίας Larry King που έχει εργαστεί για 25 χρόνια. Κορωνοϊόςανέφερε ότι πιάστηκε και υποβλήθηκε σε θεραπεία σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες για μια εβδομάδα.

Το CNN, επικαλούμενο μια πηγή κοντά στην οικογένεια του Λάρι Κινγκ, δήλωσε ότι ο διάσημος οικοδεσπότης ομιλίας 87 ετών βρισκόταν στο Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες.

Ο Larry King, ένας διαβητικός ασθενής τύπου 2, ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του πνεύμονα πριν από μερικά χρόνια και είχε καρδιακή προσβολή.

Ο διάσημος τηλεοπτικός οικοδεσπότης που παρουσίασε το πρόγραμμα Larry King Live στο CNN για 25 χρόνια, πρωταγωνιστές όπως ο Frank Sinatra, ο Marlon Brando και η Barbara Streisand, καθώς και όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ από το 1974, ο πρώην Παλαιστίνιος ηγέτης Yasser Arafat και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Συνέντευξη σε παγκόσμιους ηγέτες που ήρθαν.

Ο Larry King εγκατέλειψε το CNN το 2010, αλλά συνέχισε να κάνει συνεντεύξεις και να τα δημοσιεύσει στον ιστότοπό του.

Το 2012, φιλοξένησε το πρόγραμμα «Larry King Now» στην τηλεόραση Ora, το οποίο συν-ίδρυσε με τον Μεξικάνικο Carlos Slim. Το 2013, ξεκίνησε το πρόγραμμα «Πολιτική με τον Larry King».

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source