Ο Λευκός Οίκος δεν πρέπει να είναι περιπετειώδης στις τελευταίες στιγμές του

πανό99

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, δήλωσε ο Χατιπζάδη, έκανε σημαντικές δηλώσεις στη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου. Ο Χατιπζάτε, επιβεβαιώνοντας την πρόσφατη επίσκεψη ιρακινής αντιπροσωπείας στην Τεχεράνη, είπε: «Αυτή η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και σύμβουλοι του ιρακινού πρωθυπουργού ήρθαν στο Ιράν. “Παρακολουθούμε στενά τις τελευταίες εξελίξεις και τα περιφερειακά ζητήματα με το Ιράκ και διαπραγματευόμαστε μαζί τους”.

Αναφέροντας ότι οι επιθέσεις εναντίον διπλωματικών αποστολών στο Ιράκ είναι ύποπτες, ο Χατιπζάτε σημείωσε ότι οι κατηγορίες των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν είναι απαράδεκτες και είπε: «Δεν είμαστε μετά από ένταση, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας μέχρι το τέλος».

Εκφράζοντας ότι έχουν ακούσει για νέα κακά σχέδια στην περιοχή, ο Hatipzade προειδοποίησε την αμερικανική κυβέρνηση και είπε: «Ο Λευκός Οίκος δεν πρέπει να εμπλακεί σε νέες περιπέτειες ενώ ζει τις τελευταίες του ημέρες. Δεν αναζητούμε ένταση στην περιοχή. Η αμερικανική κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για τις συνέπειες όλων των πιθανών εντάσεων », είπε.

πανό134

Source