Ο ληστής που έκλεψε από τα κοσμηματοπωλεία απομιμήσεις των βραχιολιών «αντέδρασε»: Αφήστε τους να βάλουν ξανά την αλήθεια

Στην Konya, ο Sezer Karga (35), που απείλησε τον κοσμηματοπωλείο με όπλο και έκλεψε τα βραχιόλια στην βιτρίνα, είπε ότι τα βραχιόλια μιμούνταιταν:Δεν πρέπει να το κάνουν ξανά. Αφήστε τους να βάλουν πραγματικό χρυσό εκεί“Σε λέξεις”Αντέδρασε“.

Η Karga, η οποία πήγε στο κοσμηματοπωλείο που ανήκε στο Hüsnü Bağcıatal, στην περιφέρεια Şkran της περιοχής Meram, περίπου στις 16:00 χθες, είπε στον Mehmet Bağcıatal (24), γιο του κοσμηματοπωλείου, ότι ήθελε να αγοράσει ένα τέταρτο χρυσό.

Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία να κλίνει κάτω από τον πάγκο για να πάρει το τέταρτο χρυσό του Bağcıatal, η Karga έβγαλε το όπλο στη μέση της και είπε,Θα διαδώσω τον εγκέφαλό σου, θα γεμίσει το χρυσό απείλησε.

Ο Bagcıatal έβαλε τα βραχιόλια στην οθόνη στην τσάντα. Ο κοράκι πήρε την τσάντα και έφυγε από το κατάστημα.

Ο Bağcıatal είπε στην αστυνομία ότι τα 25 βραχιόλια που έδωσε στον οπλισμένο Karga ήταν απομιμήσεις. Μετά το συμβάν, οι ομάδες της Διευθύντριας του τμήματος ασφαλείας για τον εκβιασμό, που άρχισαν να εργάζονται μετά το περιστατικό, διαπίστωσαν ότι ο Sezer Karga, ο οποίος εντοπίστηκε από τα βίντεο της κάμερας ασφαλείας, καταγράφηκε για 23 εγκλήματα. Οι ομάδες συνέλαβαν τον ύποπτο στην κεντρική συνοικία Karatay και τον κράτησαν. Αποδείχθηκε ότι η Karga, η οποία ήταν αποφασισμένη να έχει ένα κενό όπλο στο περιστατικό, έμαθε ότι τα χρυσά βραχιόλια που έκλεψε ήταν απομιμήσεις μετά τη σύλληψή του.

Έμαθε ότι η Karga είπε στην πρώτη της δήλωση ότι διέπραξε τη ληστεία αφού περίμενε μπροστά στο κατάστημα κοσμημάτων για δύο ώρες. Ο κοράκι είπε στη δήλωσή του, «Είχα χρέος. Περπατώντας, έπιασα το κοσμηματοπωλείο στα μάτια μου. Όταν δεν υπήρχε κανένας μέσα μου, μπήκα με το πρόσχημα να αγοράσω χρυσό και πραγματοποίησα τη ληστεία. Δεν ήξερα ότι ο χρυσός σας ήταν πλαστός” είπε.

Κοράκι, δημοσιογράφοι “Γιατί το έκανες“Στην ερώτηση”Το έκανα για ευχαρίστηση, αποδείχθηκε επίσης ψεύτικο. Δεν πρέπει να το κάνουν ξανά. Αφήστε τους να βάλουν πραγματικό χρυσό εκεί” είπε.

.Source