“Ο Λύκος δεν θα έκανε αυτό το μέρος, αν μόνο τα αρνιά ήταν βασιλιάς”

Το Future Party επέκρινε τη διάθεση 4 δισεκατομμυρίων 39 εκατομμυρίων λιρών στον Προεδρικό προϋπολογισμό το 2021 και 22 δισεκατομμυρίων λιρών στον αγρότη με ένα βίντεο.

Στο βίντεο που ετοίμασε το κόμμα, επισημάνθηκε ότι ενώ τα ποσοστά αύξησης και τα έξοδα που έγιναν στα έξοδα των αγροτών το 2020 παρατίθενται ένα προς ένα, η κρατική στήριξη που θα δοθεί στον αγρότη το 2021 παρέμεινε στο ίδιο ποσοστό με το προηγούμενο έτος.

“Η CEFA ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΣΗΣ”

Η ακόλουθη δήλωση έγινε στο βίντεο:

“Ο πληθωρισμός που ανακοινώθηκε το 2020 είναι 11,89 τοις εκατό, η μέση αύξηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας του δολαρίου είναι 35 τοις εκατό, η αύξηση των γεωργικών φυτοφαρμάκων είναι 44,2 τοις εκατό, η αύξηση του λιπάσματος είναι 32,2 τοις εκατό, η αύξηση του σπόρου είναι 25 τοις εκατό, η αύξηση στη ζωοτροφή είναι 42 τοις εκατό. Υπό αυτές τις συνθήκες. Παρέχεται στήριξη στον αγρότη το έτος 22 δισεκατομμυρίων TL το 2020. Υπό αυτές τις συνθήκες, το συνολικό ποσό της ενίσχυσης που πρέπει να καταβληθεί στον γεωργό το 2021 είναι 22 δισεκατομμύρια TL.

Ενώ ο υπουργός, ο οποίος ζήτησε συγχώρεση αφήνοντας πίσω του οικονομικά συντρίμμια, μπήκε στο μυστικό, ο αγρότης ήταν ακόμα στο χωράφι και η τύχη της συναλλαγματικής ισοτιμίας, του λιπάσματος, του όρκου και άλλων αντικειμένων εξόδων ήταν αβέβαιη, στα 1000 δωμάτια του Beştepe, οι σύμβουλοι συνέχισαν να μην κάνουν τίποτα στην Κύπρο, 2 βήματα μακριά. Για να απογειωθούν 8 αεροπλάνα, λευκά τσάγια, smoothies φρούτων δράκων και χαβιάρι στα τραπέζια στα αρχοντικά της Κωνσταντινούπολης στα παλάτια της Άγκυρας, έτσι ώστε η προεδρική συνοδεία να μην τελειώσει ποτέ, η αύξηση στον Προεδρικό προϋπολογισμό είναι 28,1 έως 4 τοις εκατό. Προσδιορίστηκε ως 39 δισεκατομμύρια TL. Ο πόνος του αγρότη, η απόλαυση του παλατιού … “

“ΑΥΤΟ ΤΟ TAKSIM ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΛΕΥΚΟ, ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΛΑΜΠ”

Το βίντεο που προετοιμάστηκε κοινοποιήθηκε με το ακόλουθο μήνυμα:

“Φέτος, η αύξηση της γεωργικής στήριξης είναι 0 τοις εκατό. Ναι, δεν το διαβάσατε λάθος! Ενώ ο Προεδρικός προϋπολογισμός ήταν” ΜΗΔΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ “, ο προϋπολογισμός της Προεδρίας αυξήθηκε 28,1 τοις εκατό.

.Source