Ο Μένιος Φορθιώτης αναφέρει τα γυρίσματα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Οι αστυνομικοί που έφυγαν από το σπίτι του Μένιου Φορθιώτη βρήκαν τρύπες στο παρατηρητήριο με ένα τουφέκι Kalashnikov περίπου δέκα διαμετρήματος.

ΔΕΣ ΕΔΩ. Όλα τα νέα των διασημοτήτων με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο εκφωνητής Μένιος Φουριώτης ανέφερε ότι πυροβολήθηκαν πυροβολισμοί μπροστά από το σπίτι του στην Εκάλη την Παρασκευή το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην αστυνομία ότι κάποιος είχε πυροβολήσει ένα Καλάζνικοφ σε ένα φυλάκιο μπροστά από το σπίτι του στην οδό Ροντόν 13 στην Εκάλη, όπου κανείς δεν ήταν παρών.

Οι αξιωματικοί πήγαν σε αυτό το σημείο, βλέποντας την προοπτική – βλαστάνουν δέκα Καλάσνικοφ. Αστυνομικοί ασφαλείας στο χώρο για να διερευνήσουν το περιστατικό εγκατέλειψαν τη σκηνή και ομάδα ιατροδικαστικών υπηρεσιών που ερεύνησε την περιοχή και το σπίτι, ρωτώντας αν η σφαίρα έπληξε.

Το παρατηρητήριο χρονολογείται από την εποχή που ο Φουριώτης είχε αστυνομική ασφάλεια, κάτι που έπαψε να ισχύει.

3878846357097190 εικόνα:

Να σημειωθεί, στις 9 Απριλίου, η Μαρία Καραμάνοφ, πρόεδρος του Τέταρτου Τμήματος του Κρατικού Συμβουλίου, απέρριψε το αίτημα του Μένιου Φουριώτη, ζητώντας από τον γραμματέα του δικαστηρίου να εκδώσει προσωρινή απόφαση που “παγώνει” τις ενέργειες του ηγέτη στην ελληνική αστυνομία. που μείωσε τα μέτρα ασφαλείας αποφάσισαν να το προστατεύσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Συγκεκριμένα, η κα Karamanov απέρριψε το αίτημα για προσωρινή διαταγή, καθώς τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λαμβάνονται και εξαλείφονται από τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Πολιτικής Άμυνας αφού αξιολόγησαν τα πραγματικά γεγονότα και τους κινδύνους σε συνεργασία με το κοινό. Ενδιαφέρον Οι αρμόδιοι φορείς του προαναφερθέντος υπουργείου, στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας, εκτελούν τα κατάλληλα βάρη των γεγονότων και των περιστάσεων.

3878846542271564 εικόνα:

Δεν υπάρχει περίπτωση προσωρινής διαταγής αναστολής της απόφασης του ηγέτη του EL.AS

Μετά από αυτό, η κα Karamanov αποφάσισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση προσωρινής διαταγής για αναστολή της εκτέλεσης της αμφισβητούμενης πράξης του αρχηγού του Ελληνικού Απελευθερωτικού Στρατού.

Μετά από αυτό, το τέταρτο συμβούλιο του CoE αναμένεται να απαντήσει στο αίτημα αναστολής του Μένιου Φορθιώτη, το οποίο υποβλήθηκε μέσω του δικηγόρου του Πάνου Λαζαράτου ως εισηγήτριας της συμπροέδρου της CoE, Christiana Bolofi.

https://www.youtube.com/watch?v=ewUWy8RIEi4:https://www.youtube.com/watch?v=8pFN4atqEa8:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source