Ο μέσος της Σάουθεντ Γιουνάιτεντ Τζέισον Δημητρίου θέλει να πιέσει την Κόλτσεστερ Γιουνάιτεντ

SOUTHEND Ο μέσος της United, Jason Demetriou, θέλει να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στους αντιπάλους υποβιβασμού Colchester αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το δεύτερο από το κάτω μέρος του Blues κάθεται τέσσερα σημεία πίσω από τα U με μόλις πέντε παιχνίδια.

Αλλά το παιχνίδι των Γαρίδων στο Έξετερ Σίτι ξεκινά πριν από τον Κόλτσεστερ να φιλοξενήσει τον Γουόλσαλ το Σάββατο.

Και ο Δημητρίου είναι αποφασισμένος να κάνει αυτό το μέτρημα μόλις τρεις μέρες πριν οι δύο ομάδες πάνε το κεφάλι στο Κοινοτικό Στάδιο.

“Κερδίστε το Σάββατο και το κάνει για ένα τεράστιο παιχνίδι την Τρίτη”, δήλωσε ο Δημητρίου.

“Χρειαζόμαστε όμως ένα αποτέλεσμα το Σάββατο για να ασκήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη πίεση τόσο την ημέρα όσο και στη συνέχεια να φτάσουμε και στην Τρίτη.

“Πρέπει να αφήσουμε τα πάντα έξω σε αυτό το γήπεδο. Θα το κάνουμε αυτό και μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε μόνο την Τρίτη μετά από αυτό.”

Οι Μπλουζ κατευθύνονται στο παιχνίδι του Σαββάτου έχοντας κερδίσει μόλις μία φορά στις 11 τελευταίες τους αγώνες.

Και ο Δημητρίου ήταν απογοητευμένος για να κερδίσει μόλις ένα σημείο στη σύγκρουση του Σαββάτου με την Κρόλεϊ Τάουν που κατέληξε με ισοπαλία 0-0.

“Ίσως κάναμε μερικές περισσότερες πιθανότητες, αλλά πρέπει να πετύχουμε αυτόν τον στόχο για να ξεκινήσουμε και να επιστρέψουμε σε αυτό”, δήλωσε ο Δημητρίου.

“Γνωρίζουμε ότι έχουμε χάσει στόχους, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να συνεχίζουμε να πιστεύουμε.”

Το μερίδιο των χαλιών ήρθε στο πρώτο παιχνίδι του Phil Brown ως αφεντικό του Blues. Και ο Δημητρίου, ο οποίος υπογράφηκε από τον Μπράουν το 2016, πιστεύει ότι οι Γαρίδες θα είναι τώρα πιο μπροστά.

«Θέλει ο καθένας στο μπροστινό πόδι, να είναι επιθετικός και ψηλά», είπε ο Μπράουν.

“Είναι ένας διαφορετικός τύπος ποδοσφαίρου, αλλά είναι σχεδόν όλοι οι αγώνες για να κερδίσουμε αυτήν τη νίκη. Είναι μια διαφορετική προοπτική όσον αφορά την τακτική, αλλά μερικές φορές είναι αυτό που χρειάζεται στο ποδόσφαιρο.”

Ο Δημητρίου πέρασε στο παρελθόν σχεδόν δύο χρόνια παίζοντας για τον Μπράουν και αρχικά εκπλήχθηκε όταν τον είδε πίσω στο Roots Hall.

«Είναι περίεργο να βλέπεις κάποιον με τον οποίο έχεις δουλέψει στο παρελθόν, γιατί συνήθως δεν το καταλαβαίνεις», είπε ο 33χρονος.

“Ήταν αστείο να βλέπεις ξανά το πρόσωπό του, αλλά υπήρξε ανελκυστήρας και θα τα δώσουμε ξανά το Σάββατο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε.”

Ο Έξετερ πηγαίνει στο παιχνίδι κάνοντας όγδοο στο τραπέζι του League Two, δύο πόντους έξω από τα σημεία πλέι-οφ.

Και ο Δημητρίου περιμένει ένα άλλο δύσκολο απόγευμα.

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο καθένας μπορεί να νικήσει σε αυτό το πρωτάθλημα και μπορείτε να το βλέπετε κάθε εβδομάδα με τα αποτελέσματα που έχετε”, δήλωσε ο πρώην διεθνής Κύπρος.

“Ο Barrow τους νίκησε την εβδομάδα και χρειαζόμαστε 11 αγόρια σε αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα το πάρουμε και σε αυτά.”

Οι Blues θα προσπαθήσουν ξανά να το κάνουν χωρίς τον υπεύθυνο του Mark Molesley.

Και ο Δημητρίου ήθελε να ευχηθεί στον πρώην διευθυντή καλά για το μέλλον.

«Δεν θα μπορούσαν να το κάνουν πια», είπε ο Δημητρίου.

“Είναι μια επιχείρηση που βασίζεται στα αποτελέσματα, αλλά φυσικά είναι κρίμα να τον βλέπουμε να πηγαίνει και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο.”

Source