Ο μέσος Τότεναμ Γεωργίου υποβλήθηκε σε ιατρική μετά από πτήση στην Κύπρο

Ο Αντώνιος Γεωργίου ολοκλήρωσε ιατρική AEL Λεμεσού μετά την εκτόξευση για να ολοκληρώσει μια μόνιμη μετακίνηση από το Tottenham, Insider ποδοσφαίρου έχει μάθει.

Ο 23χρονος βρίσκεται στην Κύπρο βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στη μεταφορά καθώς τελειώνει το οκταετές ξόρκι του στο Spurs.

Μια πηγή του Τότεναμ έχει Insider ποδοσφαίρου ότι ο Γεωργίου έχει συμφωνήσει προσωπικούς όρους με τη Λεμεσό αφού του δοθεί το πράσινο φως για να αφήσει τους Λονδρέζους πριν από τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι.

Ο διεθνής Κύπρος αναμένεται να υπογράψει τον Marquee της Λεμεσού αυτό το μήνα καθώς θέλουν να προωθήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Η AEL είναι δεύτερη στη κατηγορία και είναι σε θέση να προκαλέσει μετά την ολοκλήρωση μιας σχετικά χαμηλής έκτης πέρυσι.

Ο Γεωργίου στοχεύτηκε αφού δεν έκανε εντύπωση στο ανώτερο σετ της Tottenham.

Αυτός ο ιστότοπος έσπασε την είδηση ​​την περασμένη εβδομάδα ότι η Λεμεσός είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τον άνδρα των Σπερς για μια κίνηση πριν από την διακοπή του παραθύρου της 1ης Φεβρουαρίου.

Οι Λονδρέζοι έδωσαν στη συνέχεια στον Γεωργίου άδεια να φύγει αφού κατατέθηκε προσφορά από την κυπριακή στολή.

Ο πτέρυγας, ο οποίος μπορεί επίσης να παίξει στο full-back, έχει κάνει μόνο μια ανώτερη εμφάνιση για την Tottenham, η οποία ήρθε στο Champions League το 2017 όταν ο Mauricio Pochettino ήταν διευθυντής.

Ο Σπερς έδωσε στον διεθνή νέο συμβόλαιο το 2019, αλλά ο Γεωργίου δεν μπόρεσε να προσθέσει σε αυτό το σόου της πρώτης ομάδας.

Με τη συμφωνία του να λήγει το καλοκαίρι, η εστίασή του ήταν να εξασφαλίσει τη μετάβαση σε ένα κλαμπ όπου μπορεί να παίξει τακτικό ανώτερο ποδόσφαιρο.

Ο οκτώ φορές διεθνής, ο οποίος εντάχθηκε στο Spurs το 2013 από την ακαδημία Watford, είχε στο παρελθόν ξόρκια δανείων στο Bolton Wanderers και στο Ipswich Town καθώς και στο Levante στην Ισπανία.

Σε άλλες ειδήσεις, η Τότεναμ ξεκίνησε συνομιλίες σχετικά με τη μεταφορά του αμυντικού με την ομάδα της πέμπτης θέσης.

Source