Ο Μαραθώνιος της Μινέρβα Λευκωσίας πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά

Ο Μαραθώνιος MINERVA Λευκωσίας, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, στοχεύει να είναι ο πρώτος αγώνας που θα διεξαχθεί στην Κύπρο, πιθανώς παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19 Ο μαραθώνιος MINERVA Nicosia είναι ο πρώτος μη εικονικός αγώνας στο δρόμο στην Κύπρο պատճառով λόγω της ακύρωσης πολλών αγώνων λόγω της επιδημίας στο εξωτερικό.

ΜΙ: ΑΘΗΝΑ: Λευκωσία Μαραθώνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7ότι: Το Φεβρουάριο του 2021, που περιλαμβάνεται στο Διεθνές Ημερολόγιο του Παγκόσμιου Αθλητισμού, διοργανώνεται από τον Υπουργό Εξωτερικών, Δρ. Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως είναι γνωστό, φιλοξενεί το Κυπριακό Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνών Αθλητισμού Κύπρου, που διοργανώνεται από κοινού με τον Σύλλογο Γυμναστικής Panchipria (ΣΓΠ). Ο αγώνας θα περιλαμβάνει κλασικό μαραθώνιο, μισό μαραθώνιο, μαραθώνιο, αγώνες δέκα πέντε χιλιομέτρων, καθώς και το Orange Run by Karaiskakio Foundation (φιλανθρωπικός διαγωνισμός), ομαδικούς διαγωνισμούς για ομάδες και εταιρείες.

Η διεξαγωγή του αγώνα διέπεται από αυστηρές διατάξεις που περιέχονται στο σχετικό Πρωτόκολλο Υγείας που έχει εγκριθεί από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας. Πρωτόκολλο Υγείας հիմնական Η κύρια κατευθυντήρια γραμμή των διοργανωτών είναι η ασφάλεια των αθλητών και των συμμετεχόντων και ο περιορισμός της εξάπλωσης του κοροναϊού. Σχετικές πληροφορίες σχετικά με το πρωτόκολλο provisions οι αγώνες μπορούν να βρεθούν στον επίσημο ιστότοπο της εκδήλωσης: www.nicosiamarathonrun.com. Η εγγραφή θα ξεκινήσει στις 31ότι: Θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου 2020ότι: Ιανουάριος 2021, με αυστηρούς περιορισμούς στον αριθμό των συμμετεχόντων σε κάθε αγώνα.

Ειδική αναφορά: στον ονομαστικό χορηγό του αγώνα Minerva Insurance, ο οποίος θα μας συνοδεύσει με ασφάλεια για τα επόμενα τρία χρόνια στον στρατηγικό συνεργάτη τεχνολογίας NETinfo, ο οποίος εξασφάλισε τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της υποδομής του αγώνα μέσω e-wallet. NETinfoPAY, DIAS Group և SIGMA TV, που είναι μαζί μας από την αρχή αυτής της προσπάθειας, WOW Sports I WOW Cyprus, μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων που έχει αναλάβει ολόκληρη την περιοχή խաղի δημοσίων σχέσεων խաղի προώθησης of των νομικών συμβούλων μας, Χρυσοστομίδη. Δικηγόροι և Νομικοί σύμβουλοι, αγωνιστικές εταιρείες Scaffolding Solutions and Services Ltd, Ιατρικά και Αθλητικά Εργαστήρια Δρ Τύμβιος (BHS Diagnostics), Εταιρεία Ανάπτυξης και Προώθησης Τουρισμού Λευκωσίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας և άλλοι φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες և να εγγραφείτε στον επίσημο ιστότοπο του αγώνα: www.nicosiamarathonrun.com ή τηλεφωνικώς 70088100: 09: 00-17: Κατά την περίοδο 00, στείλτε email στο [email protected]. ταχυδρομικώς ή τηλεφωνικώς στα γραφεία της Ομοσπονδίας Αθλητικής Κύπρου (KOEAAS) 22449825:

Source