Ο μεγάλος τελικός που διοργανώθηκε από το Vissi-Tha απόψε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μετά από έναν ημιτελικό γεμάτο εκπλήξεις και σοκ, ήρθε η ώρα για το J2US Grand Final να είναι νικητής του τρέχοντος έτους.

Απόψε στις 20:00 είναι η ώρα του μεγάλου τελικού. “Μόνο οι 2 από εμάς” μπαίνει στον τελικό ευθεία, απόψε κάνει τον τελικό με τον πιο εντυπωσιακό, ανατρεπτικό τρόπο.

Ο Νίκος Κοκλώνης στη ζωντανή σκηνή του “Just the 2 of us” καλωσορίζει τη μοναδική Anna Viss το βράδυ, η οποία θα συζητηθεί.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής παίρνει τη σκηνή και ξεκινά το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Θα τραγουδήσει τις αγαπημένες του επιτυχίες, θα παρουσιάσει την παράσταση με τη μοναδική του ενέργεια, μια νύχτα γεμάτη τραγούδι, διασκέδαση, ρυθμό, που θα είναι αξέχαστη.

Κριτική επιτροπή J2US:
Αλλά τι άλλες εκπλήξεις προετοιμάζει ο Νίκος απόψε; Σε κάθε ζωντανή μετάδοση, πάντα εξέφραζε την επιθυμία που ήθελε να εκπληρώσει ο καλεσμένος του. Τι θα ρωτήσει την Άννα απόψε;

Στην πραγματικότητα, η Άννα Βίσσι και η Δέσποινα Βέντι βρισκόταν στο Instagram και ο Νίκος Κοκλωνής μιλούσε για αυτήν την απροσδόκητη συνάντηση με το “Happy!” Της Κατερίνας Καϊουνουργίου. Κατά τη διάρκεια της παράστασης.

“Είπα ότι δεν θα επιστρέψω ακόμα σε αυτό. Ήθελα να το κάνω στον αέρα. Οι δυο τους δεν πρόβασαν, πραγματοποίησαν ξεχωριστή πρόβα. Ακριβώς στον τελικό το Σάββατο θα δούμε πράγματα που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Δεν ξέρω ακόμα αν θα τραγουδήσουν μαζί ή όχι. Η Άννα θα είναι μαζί μας για πολύ καιρό. Θα προσπαθήσω να ολοκληρώσω το μέρος 12 του διαγωνισμού. Περίπου 00 για να συνεχίσουμε με την Άννα. “

“Μόνο οι 2 από εμάς” ετοιμάζει τις πιο όμορφες εκπλήξεις, αλλά και τα πλουσιότερα δώρα για τους θεατές του, που την άρεσαν πολύ. Απόψε, φυσικά, είναι η σειρά των κριτών να πάνε στη σκηνή και να τραβήξουν το μικρόφωνο. Θα σηκωθούν από την ασφαλή θέση του δικαστή και θα φάνε. Η «γλυκύτητα» της σκηνής.

J2US. Τι θα συμβεί στον διαγωνισμό;

Στο διαγωνισμό, το άγχος φτάνει στο αποκορύφωμά του. Οι Uyghurs θα εκτελέσουν τρία τραγούδια. Το αγαπημένο τους τραγούδι, το οποίο έχουν ήδη τραγουδήσει στη σκηνή του “Just the 2 of us”, είναι κοινό για τα τρία ζευγάρια.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει το κοινό և τους κριτές; Ο Αναστάσιος Ράμος με την Κατερίνα Ζαρ Αρίφι, ο Λευτέρης Πανταζής με τον Δημητράκου ή ο Ιωσήφ οζεφίνα με τον Νάσο Παπαργυροπούλο

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυρόπουλου և Ο Σταμάτης Φασούλης θα είναι εκεί για να αξιολογήσουν. Τι θα σκεφτόταν ο Γιώργος Θεοφάνος;

Το κοινό παραμένει ο κύριος χαρακτήρας, καθώς είναι ο πέμπτος κριτής της παράστασης, μαζί με την κριτική επιτροπή αποφασίζει τη μοίρα των 50-50 ζευγαριών.

Πηγή: iefimerida.gr

Source