Ο μεγιστάνας των μέσων Asil Nadir γίνεται ξανά πατέρας σε ηλικία 79 ετών

Ο Asil Nadir, ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου οργανισμού μέσων μαζικής ενημέρωσης της ΤΔΒΚ, της εφημερίδας Kıbrıs και της τηλεόρασής του, και το πιο διάσημο όνομα του νησιού, ο επιχειρηματίας Asil Nadir έγινε ξανά πατέρας σε ηλικία 79 ετών. Η δεύτερη σύζυγος του Asil Nadir, Nur Nadir (36) γέννησε χθες ένα μωρό αγόρι με το όνομα Mert Selim Nadir.

Το ζεύγος Nadir δοκίμασε την αίσθηση ενός παιδιού με ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Lisa Nur την 1η Μαΐου 2019 Το ζευγάρι Nadir είχε ένα αγοράκι με το όνομα Mert Selim Nadir μετά από περίπου ενάμιση χρόνο.

Από την άλλη πλευρά, ο Asil Nadir ετοιμάζεται να γίνει 80 ετών την 1η Μαΐου. Ο Asil Nadir έχει 5 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του.

Η ΣΤΑΜΠΗ ΤΟΥ 1980

Στην Τουρκία, το όνομα «mogul των μέσων» Asil Nadir γεννήθηκε το 1941 ανακοινώνοντας τον Lefke. Η οικογένειά του εγκαταστάθηκε στην Αμμόχωστο όταν ο πατέρας του έφυγε από την αστυνομία. Ο Άσιλ Ναντίρ έκανε το πρώτο του βήμα στον επιχειρηματικό κόσμο με την πώληση εφημερίδων στην περιοχή του Μαρά στην παιδική του ηλικία. Ο πατέρας του αργότερα ίδρυσε την πρώτη εταιρεία λεωφορείων στην Κύπρο με τα λεωφορεία που έφερε από την Αγγλία. Όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Λονδίνο το 1961 λόγω της δίωξης των ελληνικών συμμοριών, ο Asil Nadir ήταν φοιτητής στη Σχολή Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης. Έφυγε από το σχολείο και πήγε στην επιχείρηση. Απέκτησε την εταιρεία ένδυσης Wear Well με έδρα το Λονδίνο. Η εφημερίδα Sunday Times τον κατέλαβε τον 11ο μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο.

Κατόπιν σύστασης του πρωθυπουργού Turgut Ozal, το 1988 το πρωί αγόρασε την εφημερίδα στην Τουρκία με όνομα Name Period. Στη συνέχεια αγόρασε εφημερίδες Güneş and Tan και περιοδικό Nokta. Στα τέλη του 1990, κατηγορήθηκε για κερδοσκοπία στο χρηματιστήριο και υπεξαίρεση εκατομμυρίων λιρών. Συνελήφθη στις 17 Δεκεμβρίου 1990. Όταν απελευθερώθηκε με εγγύηση το 1993, κατέφυγε στην ΤΔΒΚ με το ιδιωτικό του αεροπλάνο. Επέστρεψε στην Αγγλία το 2010. 5ετή ποινή το 2013 για το υπόλοιπο που εστάλη στην Τουρκία (DHA)

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΕΤΑΙΡΟΣ  Η ομοιότητά του με τον Κινέζο υπουργό ήταν ένα γεγονός Η ομοιότητά του με τον Κινέζο υπουργό ήταν ένα γεγονός
Παραδειγματικό αίτημα από το γιατρό! Παραδειγματικό αίτημα από το γιατρό!
Εδώ είναι η πλήρης λίστα με την παραγγελία!Εδώ είναι η πλήρης λίστα με την παραγγελία!

.Source