Ο μεταλλαγμένος τύπος ιού παρατηρήθηκε επίσης στις ΗΠΑ

Ο μεταλλαγμένος τύπος ιού παρατηρήθηκε επίσης στις ΗΠΑ

Ο 20χρονος άνδρας ασθενής στο Κολοράντο που έπιασε αυτό το μεταλλαγμένο στέλεχος του κοροναϊού ήταν η πρώτη περίπτωση στις ΗΠΑ.

Ο μεταλλαγμένος τύπος ιού παρατηρήθηκε επίσης στις ΗΠΑ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Νέος τύπος ΚορωνοϊόςΈχει αναφερθεί ότι ο τύπος που μεταλλάχθηκε στην Αγγλία και εξαπλώθηκε ταχύτερα βρέθηκε επίσης στην πολιτεία του Κολοράντο στις ΗΠΑ.

Αξιωματούχοι υγείας του Κολοράντο ανακοίνωσαν ότι ο τύπος του ιού που μεταλλάχθηκε και εξαπλώθηκε ταχύτερα βρέθηκε στην περιοχή Elbert νοτιοανατολικά του Ντένβερ του Κολοράντο.

ΚορωνοϊόςΈνας άντρας ασθενής στα 20 του με αυτό το μεταλλαγμένο στέλεχος ήταν η πρώτη περίπτωση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο κυβερνήτης του Κολοράντο Jared Police, στο λογαριασμό του στο Twitter, “Ανακαλύφθηκε στην Αγγλία σήμερα Κορωνοϊός Αντιμετωπίσαμε τον ίδιο τύπο ιού B.1.1.7 στο Κολοράντο. “

Δηλώνοντας ότι το άτομο που έχει μολυνθεί από τον ιό δεν έχει ιστορικό ταξιδιού, η Κυβερνητική Αστυνομία δήλωσε ότι αυτό το άτομο δεν έχει στενή επαφή με κανέναν μέχρι τώρα, αλλά οι αρχές εργάζονται για τον εντοπισμό πιθανών περιπτώσεων και επαφών.

Στην Αγγλία, Κορωνοϊός ο ταχύτερος τύπος εξάπλωσης έχει βρεθεί σε τουλάχιστον 17 άλλες χώρες μέχρι σήμερα.

Πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, θα είχαν λάβει την απόφαση να απαγορεύσουν τα ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Άλλα νέα για την ΥΓΕΙΑ

.Source