Ο Μικρός Αντώνης καλωσορίζει το 2021 – «Ω … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Μικρός Αντώνης συνεχίζει να αγωνίζεται στο 5Σε: Μέσα σε ένα μήνα από τη ζωή του, διαγνώστηκε με μυϊκή ατροφία σπονδυλικής στήλης τύπου 1.

Η ιστορία του δημιούργησε ένα κύμα αγάπης σε όλη την Κύπρο, με τους πολίτες να υποστηρίζουν την οικογένειά του έτσι ώστε να μπορεί να λάβει την απαραίτητη θεραπεία. Ο Αντώνης έχει γίνει τρία χρόνια, συνεχίζει να πολεμάει δίπλα στην οικογένειά του, στέλνοντας ταυτόχρονα τις επιθυμίες του, καλωσορίζοντας το 2021 ισχυρότερο.

Η ανάρτηση στη σελίδα “Με αγάπη στον Αντώνη” δηλώνει ότι φέτος, εκτός από όλα όσα του λείπει, ο κοραναϊός τον στερεί από τους αγαπημένους του, αγκαλιές και φιλιά.

Μέσα από την ανάρτηση στη σελίδα “Με αγάπη για τον Αντώνη” βλέπουμε ότι ο μικρός Αντώνης φωτογραφίζεται με μια όμορφη χριστουγεννιάτικη σκηνή γύρω του, ενώ η δημοσίευση αναφέρει ότι έχει χάσει πολλά πράγματα φέτος λόγω του κοροναϊού.

Το 2020 ήταν μια κουραστική χρονιά για τον Αντώνη μας, γεμάτο θεραπείες. Εστιάζοντας στον στόχο του να ανακτήσει την υγεία του όσο το δυνατόν περισσότερο, στερήθηκε ακόμη και από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αγκαλιές και φιλιά. Ο κοροναϊός τον στερούσε ακόμη περισσότερο από οτιδήποτε στερήθηκε ως παιδί τριών ετών που έπρεπε να παίξει απρόσεκτα.

Καλωσορίζει το 2021, μια ισχυρότερη ψυχή հոգ σώμα continues συνεχίζει ακούραστα τον αγώνα του. Έχει ακόμα πολλές προκλήσεις, θεραπείες και πιθανές χειρουργικές επεμβάσεις. Αλλά είναι πεισματάρης και δυνατός, με τεράστιους πνευματικούς πόρους. Κάθε μέρα μας εκπλήσσει με δίψα για ζωή και ευημερία.

Σας ευχόμαστε ειλικρινά όλοι μια ευτυχισμένη, ευλογημένη χρονιά, υγεία, καλή δύναμη στον αγώνα σας. “

Source