“Ο μικρός σκηνοθέτης μου ζήτησε τρίο. Θα δώσω το όνομα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Δήμητρα Παπαδήμα έκανε μια άλλη συγκλονιστική αποκάλυψη σχετικά με τις περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που έλαβε στην αρχή της καριέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός μίλησε στο κύριο δελτίο ειδήσεων του Star, τονίζοντας ότι είναι έτοιμη να υποβάλει ονόματα και διευθύνσεις στον εισαγγελέα.

“Ηθοποιός և μια υπέροχη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να φτιάξω ένα τρίο με σκηνοθέτη τηλεόρασης. Ένας μικρός άνδρας βρήκε επίσης ένα σπίτι λίγο κάτω από το σπίτι μου, παρακαλώ, εάν το ακούσει ο εισαγγελέας, με κάλεσε να καταθέσω. Με ήθελε her της είπε. “Αν μπορείτε να το κάνετε, θα σας κρατήσω στη δουλειά.” Για να τον ξυπνήσω, είπα: “Είναι πιθανό αυτός ο σκηνοθέτης να κρατά το έργο σας στα χέρια του;” είπε στην αρχή.

«Πόσο ενθουσιασμένος ήμουν όταν επέστρεψα από τα γυρίσματα, πήγα στο σχολείο του παιδιού μου. Τι βιασμό είχα εκείνη τη στιγμή; “Εάν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει να πάει να του πει ονόματα, περιστατικά, είμαι έτοιμος να πάω, να καταθέσω, να με υπερασπιστεί, γιατί έχω ακούσει την έκφραση. κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=xc78EpFSgC0:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source