Ο μοναδικός στόχος της KRAMIOTISA – το πιθανό έντεκα του Μιχαήλ – έβαλε φρένο

Με πίστη και αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, η Καρμιώτισσα σήμερα (28/12, 17:00, “Στέλιος Κυρακίδης”) θα συναντήσει τον ΑΠΟΕΛ στο αναβαλλόμενο παιχνίδι του 14ου αγώνα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Λεμεσού μετρά τέσσερις ήττες στη σειρά, θέλει να κάνει κάθε θυσία για να σταματήσει τις αποτυχίες, με πρωταρχικό στόχο τρία σημεία – να πάρει μια βαθιά ανάσα, να παρακολουθήσει τη δύσκολη συνέχεια με ένα άλλο “μάτι”.

Ο αγώνας κρύβει πολλές “παγίδες”, καθώς η APOEL μπορεί να μην είναι αναγνωρίσιμη φέτος, περνώντας ίσως τη χειρότερη πορεία των τελευταίων 20 ετών, αλλά είναι μια εξαιρετική ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που εξακολουθούν να αναζητούν την ανταγωνιστική τους “ταυτότητα”. Αναμένεται να ανταποκριθεί κάποια στιγμή, ενώ ο Chris Michael δεν ξέρει πραγματικά ποιοι παίκτες θα βρει εναντίον του, λόγω των πολλών περιπτώσεων κοροναϊού που έχουν μολύνει στο παρελθόν τους “μπλε-κίτρινα”.

Ανεξάρτητα από τα έντεκα που θα ακολουθήσει ο αντίπαλος προπονητής, ο Κυπριακός προπονητής της Καρμιώτισσας ετοίμασε την ομάδα του για έναν «ανταγωνιστικό» ψυχικό πόλεμο, χωρίς να λάβει υπόψη τους τρεις παίκτες, τον τραυματισμένο Παχίπη, τον απροετοίμαστο Χαϊβιβάλη και τιμωρήθηκε στον Πέρεζ.

Πιθανή σύνθεση.

Κυριακίδης, Χριστόφ, Μπαράνοφ, Μαλεκκίδης, Ευστατίου, Ρέινολντς, Χρήστου, Ο. Sassi, Romo, Ι. Sassi, Barkan.

Source