Ο Μουχτάρ το ζωγράφισε, ο δήμαρχος το διέγραψε

Ο Μουχτάρ το ζωγράφισε, ο δήμαρχος το διέγραψε

Οι πέτρες πεζοδρομίων που ζωγράφισαν το Αρχηγείο Şirinevler βάφτηκαν πίσω στο παλιό χρώμα ως αποτέλεσμα της καταγγελίας που υπέβαλε ο Δήμαρχος του Dikmen στην αστυνομία με την αιτιολογία ότι μπήκαν στα σύνορα του Δήμου Dikmen. Ο αρχηγός του Şirinevler, Serkan Zülfikar Pilli, επαναστάτησε εναντίον αυτού που συνέβη στα κοινωνικά μέσα.

Ο αρχηγός το ζωγράφισε, ο δήμαρχος το διέγραψε

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Οι πέτρες πεζοδρομίων του χωριού Şirinevler, που δεν έχουν ζωγραφιστεί για 3 χρόνια, ζωγραφίστηκαν από την έδρα Şirinevler. Ωστόσο, ο Δήμος Dikmen υπέβαλε καταγγελία στην αστυνομία με την αιτιολογία ότι ο Δήμος Dikmen εμπίπτει στη δικαιοδοσία του. Στη συνέχεια, τα λιθόστρωτα βάφτηκαν και αποκαταστάθηκαν.

Ο Serkan Zülfikar Pilli, ο επικεφαλής του Şirinevler, ο οποίος αντέδρασε στα γεγονότα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στη δήλωσή του:

«Γιατί αυτά τα πεζοδρόμια δεν έχουν ζωγραφιστεί για πάνω από 3 χρόνια; Εάν η αποστολή σας παραμελήθηκε, γιατί; Ο φόρος λαμβάνεται από αυτό το χωριό! Γιατί δεν παρέχεται η υπηρεσία; Εάν οι δρόμοι του χωριού είναι σε άθλια κατάσταση, γιατί δεν διορθώνονται από την αρχή σας; Αυτό είναι παράλειψη. Είναι η αμέλεια του δήμου και ο δήμος είναι υπεύθυνος για τα ατυχήματα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα. Εάν το καθήκον σας είναι να το κάνετε, αλλά με τον προϋπολογισμό μας, τον οποίο δεν διαθέτουμε ως Μουχτάρ, δεν θα χρειαστεί να εισέλθουμε στη δικαιοδοσία για την πρόληψη ατυχημάτων για την προστασία των κατοίκων του χωριού μας. ”

Άλλες ειδήσεις DİKMEN

.Source