Ο Μπάρνε αναμένεται να φύγει από την Shamrock Rovers για την Κύπρο, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Jack Byrne πρόκειται να αφήσει τον Shamrock Rovers και να συνδεθεί με τον πρώην διευθυντή της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας Mick McCarthy στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Ντάνιελ ΜακΝτόνελ της Ιρλανδικής Ανεξάρτητης, ο 24χρονος Δουβλίνος έχει ταξιδέψει στην Κύπρο και πρόκειται να ενταχθεί στην APOEL Λευκωσία.

Ο McCarthy εντάχθηκε στην APOEL, η οποία βρίσκεται στην ένατη θέση στην Κυπριακή First Division, τον περασμένο μήνα.

Ο Μπρν έδωσε το ανώτερο διεθνές ντεμπούτο του από τον McCarthy το 2019 και είναι κατανοητό ότι ο σύλλογος του πρόσφερε συμβόλαιο δυόμισι ετών.

Το συμβόλαιο του Byrne με το Hoops έχει ολοκληρωθεί μετά την τελική ήττα του Extra.ie FAI Cup από την Dundalk στις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο Stephen Bradley ήταν πρόθυμος να κρατήσει το δημιουργικό μέσο στη φάση, αλλά φαίνεται ότι δελεάστηκε με αυτήν την ενδιαφέρουσα ευκαιρία.

Υπήρχε επίσης ενδιαφέρον για αυτόν από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αμερική.

Ο Byrne έχει ήδη περάσει ξόρκια στην καριέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο με κλαμπ όπως το Μάντσεστερ Σίτι, το Μπλάκμπερν Ρόβερς, το Γουίγκαν και το Κιλμάρνοκ.

Ήταν φωνητικός για την ετοιμότητα που υπέφερε ενώ ήταν μακριά και πόσο δύσκολο το βρήκε να προσαρμοστεί σε διαφορετικές περιοχές και περιβάλλοντα.

Ίσως μια μετακίνηση στην Κύπρο να φαίνεται περίεργη σε πολλούς, αλλά ο McCarthy, τον οποίο ο Byrne θα το γνώριζε καλά, χαιρετίστηκε ως ένας μεγάλος man-manager στο παρελθόν.

Είναι κατανοητό αν η κίνηση προχωρήσει χωρίς δυσλειτουργίες Ο Μπρν θα μπορούσε να ευθυγραμμιστεί με το νέο του κλαμπ στις 5 Ιανουαρίου.

Source