Ο Μπέργκ δεν συγκρατεί. “Αυτά είναι τα παιχνίδια που ανυπομονούμε.”

Το 2021 ξεκινά με ένα ντέρμπι για την Ομόνοια, το οποίο η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει στην Αρένα την Κυριακή, το πρώτο από τα τέσσερα ντέρμπι που θα πρέπει να παίξει η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ σε δέκα ημέρες.

Ο Νορβηγός προπονητής μίλησε για τον σύλλογο στην επίσημη κάμερα

Ή το παιχνίδι με την ΑΕΚ; “Παίζουμε μακριά από το σπίτι, γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χρησιμοποιούν το ίδιο πράγμα με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε և προσπαθήστε να είστε κοντά στο καλύτερο επίπεδό μας. “Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα, να μετακινήσουμε την μπάλα με το καλύτερο δυνατό άλογο για να βεβαιωθούμε ότι θα πετύχουμε γκολ και θα κερδίσουμε.”

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Απλώς μας γνώρισε τότε. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στη φιλοσοφία τους. Ο τρόπος με τον οποίο πολεμούν τον Απόλλωνα είναι σχεδόν ο ίδιος. Έχουν αλλάξει τη σειρά τους, θα δούμε αν θα είναι το ίδιο για εμάς. “Ορισμένες αλλαγές είναι φυσιολογικές όταν ένας προπονητής έρχεται στην ομάδα.”

Ή ότι η ΑΕΚ έχει τα ίδια σημεία με την Ομόνοια. Δείχνει ότι είναι μια καλή ομάδα. “Είχαν καλά αποτελέσματα πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.”

Ή ένα πρόγραμμα γεμάτο με τέσσερα ντέρμπι σε 10 ημέρες. “Θα είναι σίγουρα μια πρόκληση για εμάς. Ταυτόχρονα, αυτά είναι τα παιχνίδια που περιμέναμε. Θέλουμε να ανταγωνιστούμε σε αυτά, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να πετύχουμε. Ναι, θα είναι μια πρόκληση, αλλά είναι κάτι που ανυπομονούμε. “

Ή τι διατηρεί από το 2020; «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την Ομόνοια. Δεν μου αρέσει να μετράω όταν είμαστε στη μέση της σεζόν. Κάναμε την αναφορά μας μετά την τελευταία περίοδο. Είχαμε κάποια επιτυχία στην Ευρώπη στις αρχές αυτής της σεζόν και τώρα επιστρέφουμε στον αγώνα τίτλου. Στην αρχή είχαμε καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλή θέση. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε, να μεγαλώνουμε, θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι. “

… Η ευχή του για το 2021 “Όλοι πρέπει να είναι υγιείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τη νέα χρονιά. Ήταν μια τρελή στιγμή με τον ιό. «Ελπίζουμε ότι τώρα που έφτασε το εμβόλιο, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να ζουν κανονικά, επιστρέφοντας στο χωράφι, χωρίς να ανησυχούν για αυτά τα πράγματα, γιατί μας επηρεάζει όλους».

Source