Ο Μπαλακίνι – ο Κιλικιάς είχε έναν πολύ υγιή γιο. … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Το συγκινητικό μήνυμα asil φωτογραφία με τη Jeni Balacin ուի με τον γιο του Βασίλη Κικιλιά

Η Ελένη Μπαλακίνι աս Ο Βασίλης Κικιλιάς πλέει στη θάλασσα της ευτυχίας, καθώς κρατούν το νεογέννητο γιο τους στην αγκαλιά τους τις τελευταίες ώρες. Ο αγαπημένος οικοδεσπότης γέννησε ένα πολύ υγιές αγόρι. Τα γενέθλια των Χριστουγέννων, καθιστώντας τον Υπουργό Υγείας έναν πολύ χαρούμενο πατέρα.

Όλα πήγαιναν καλά, και η μητέρα και ο γιος χαλαρώνουν. Ο χαρούμενος πατέρας նախարար ο Υπουργός Υγείας, όταν ανακοίνωσε το χαρούμενο γεγονός της εγκυμοσύνης, είπε: Η οικογένειά μας μεγαλώνει “

Η Ελένη Μπαλακίνι և Ο Βασίλης Κικιλιάς έζησε μια μεγάλη αγάπη, χώρισαν για λίγο, αλλά η αγάπη και η ζεστασιά τους ήταν τόσο μεγάλη που ξεπεράστηκε οποιοδήποτε πρόβλημα և τώρα απολαμβάνουν την υπέρτατη οικογενειακή ευτυχία. Οι δύο τους ενώθηκαν στον ιερό δεσμό του γάμου τον Ιούνιο του 2019. η άφιξη του γιου τους σφράγισε την αγάπη τους με το πιο όμορφο αυγό.

Αν και είναι ένα ζευγάρι που θέλει να κρατήσει τη σχέση τους εκτός προβολής, μοιράζονται με τον κόσμο τα χαρούμενα γεγονότα της ζωής τους, όπως τον παραμύθι τους στο Likabet, την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης τους και την ανακάλυψη κάτι καινούργιου τώρα. μέλος της οικογένειάς τους.

Αφήστε το παιδί σας να ζήσει μια υγιή ζωή.

Με μια λεπτή φωτογραφία του χεριού του να ακουμπά στο χέρι της συζύγου του Μπενιζίνου, ο Βασίλης Κικιλιάς έγραψε με ενθουσιασμό για τη γέννηση του γιου του στο προφίλ του στο instagram.

“Η ζωή μας είναι οι άνθρωποι μας, η οικογένειά μας. Την ημέρα των Χριστουγέννων, ο σύζυγός μου, η γυναίκα μου, γέννησε τον γιο μας. “Ιερή στιγμή, σπάνια συναισθήματα. «Χρόνια πολλά σε όλους σας – με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και πίστη», έγραψε με ενθουσιασμό ο Υπουργός Υγείας για την άφιξη της γυναίκας και του γιου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source