Ο Μπαϊκάικο έσωσε τη Νάπολη

ΣΕΙΡΑ: A’-17:ότι: MR ΕΤ

UDINE ZE-NAPOLI 1-2

Στάδιο: Ντάκια Αρένα:

Ακόμα και στο τέλος, η “Νάπολη” μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση του Ουντινέζε, να κερδίσει 2-1 και να εμφανιστεί ξανά στην πρώτη τετράδα.

Στο 14ο λεπτό, ο Boniface σκόραρε από το πέναλτι εναντίον του Losano, και ο Insigne έφτασε στο 0-1. Το επόμενο λεπτό, ο Γκάτουσο είδε τον Μανώλα να φεύγει με μυϊκό և Στο 21ο λεπτό, ο Περέιρα έχασε από κοντά. Στο 23ο λεπτό, ο Monso έσωσε μετά από μια κεφαλιά από το Losano, όπως έκανε στο 24ο σουτ του Μεξικού στο 27ο Rahman. έκανε ένα τραγικό λάθος, ο Lazanyan έκλεψε և Ο Meret έκανε το σκορ 1-1 μετά την αποφυγή του.

Στην πραγματικότητα, στο 31ο λεπτό, ο De Paul απέφυγε τον Μπαϊκάικο και το έδωσε στη Lasagna, αλλά ο Meret βγήκε και το έφτασε, και στο 45ο λεπτό, μετά το νέο λάθος του Rahmani, η Lazania έκανε την κίνηση και χτύπησε από τα δεξιά, αλλά ο Meret είπε όχι.

Στα 50Σε: Ένα λεπτό αργότερα, ο Rooney πήρε το σταυρό και ο El Ielinsky πήρε το σουτ, αλλά ο Monso έσωσε, και στον αγώνα επιστροφής, ο Insigne απέτυχε να βάλει το προσχέδιο.

79Σε: Ο Insigne σκόραρε από τη γωνία, αλλά ο Musson πήδηξε και σώθηκε, και στο 90ο λεπτό, ο Rooney έκανε φάουλ και ο Bakagioko έκανε 1-2 με μια όμορφη κεφαλιά.

UDINE ZEMuso, Larsen (72 ‘ee ehelalar), Molina, Bekiao, Samir, Boniface, Pereira, Arslan (72’ Wallace), De Paul, Mandragora, Lasagna (81 ‘Nestorowski)

ΝΑΠΟΛΗ: Meret, Manolas (16 ‘Maximovich), Hisai, Do Lorenzo, Rahmani, Bakaiko, El Ielinski (90 + 2’ Deme), Ruiz (68 ‘Elmas), Insigne, Petania (68’ ord Ordano), Loseno

πηγή: aek365.org

Source