Ο Μπεν Σαχάρ μίλησε για τα πάντα / “Θέλω να μείνω στο APOEL”

Σε μια δήλωση προς το Ισραήλ Sport5, ο Μπεν Σαχάρ διευκρίνισε ότι δεν ενδιαφέρεται να φύγει από το APOEL.

Για την παρουσία του στο ΑΠΟΕΛ.“Το APOEL είναι ένα τεράστιο κλαμπ που προσπαθεί πάντα να είναι στο Champions League, Europa League. Φέτος παραδεχτήκαμε ένα γκολ λόγω καθυστερήσεων στην Ευρώπη, δεν πήγαμε στον επόμενο γύρο, τότε όλα δεν πήγαν όπως ήθελα. “Σε πολλά μέρη όπου ήμουν, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, αλλά είμαι ένα άτομο που δεν τα παρατά.”

Για το μέλλον. “Θέλω να μείνω εδώ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί αύριο, αλλά θέλω να μείνω. Έχω συμβόλαιο δύο ετών. Δεν είχα χρόνο να δείξω την ικανότητά μου, θέλω να αφήσω το σημάδι μου. Ίσως θέλω κάτι άλλο σε κάποιο σημείο, οπότε θα το εξετάσω αν δω άλλη προσφορά. Το μυαλό μου είναι εδώ τώρα. Δεν ήμουν καλά προετοιμασμένος, επηρέασε την προσαρμογή μου. “

Για το επιθετικό πρόβλημα του APOEL. “Ο προπονητής μας ψάχνει προς τα εμπρός, αλλά είναι δύσκολο να κατηγορήσουμε την επίθεση, γιατί είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε στάδια. Δεν μπορώ να βγάλω τη μπάλα από τη μέση, πρέπει να κάνω γύρους. Είναι επίσης δύσκολο για τους άλλους επιτιθέμενους παίκτες, υπάρχει κάτι που πρέπει να λύσουμε ομαδικά. Όταν ήρθα εδώ, δεν ήξερα τις συνθήκες αυτού του συλλόγου. Υπάρχει μεγάλη πίεση, γιατί αν δεν κερδίσετε, είναι χάος. “Το όριο πίεσης είναι πολύ υψηλό, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.”

Για τον Mick McCarthy. Απλώς μας γνώρισε τότε. Το 90% των παικτών δυσκολεύονται. Είναι πολύ έμπειρος προπονητής, καταλαβαίνει πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Λατρεύει το τυπικό αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι καλός προπονητής, θέλω να μάθω από αυτόν. Δεν είναι εύκολο γι ‘αυτόν, έκαναν μια επανάσταση εδώ το καλοκαίρι, γι’ αυτό ο σύλλογος δυσκολεύεται. “16 παίκτες έχουν αλλάξει, είναι δύσκολο για όλους να συνδεθούν.”

Για την Azili, ποιος σκέφτεται να επιστρέψει στο Ισραήλ; “Ο Ομέρ δυσκολεύεται να ζήσει, αλλά αυτές είναι οι αποφάσεις του. “Εάν υπάρχει μια ομάδα στη χώρα που θέλει να πάει, θα είναι καλό για αυτούς.”

Για τους Geralds, που μπορεί επίσης να επιστρέψουν στο Ισραήλ. “Δεν ξέρω.” Μιλάω μόνο με δύο Ισραηλινούς. “

Για το 2020. «Είχα πολλά περισσότερα να δώσω. Τα πέντε χρόνια μου στην Beer Sheva ήταν καταπληκτικά. Σημείωσα πολλά δυνατά γκολ και κέρδισα τίτλους Ήταν μια καλή χρονιά, αλλά τους τελευταίους μήνες δεν έχω σημειώσει τόσα γκολ που θα ήθελα. Νιώθω καλά και ικανός, πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα με κάνει να χαμογελάσω. “

Απόκριες για πιθανή επιστροφή στο Τελ Αβίβ. “Άκουσα ότι ο Χάποελ ενδιαφέρεται, μεγάλωσα με την ομάδα. “Αν υπάρχει κάτι νέο, θα το ξέρετε.”

Source